1. am mai spus de n ori ca regula va fi valabila pentru toata lumea, asa ca jeane nu inteleg de ce te lamentezi
deci si pentru mihai.f, si pentru cristi ene, si pentru tine, si pentru toata lumea
eu stiu ca te-ai obisnuit ca in fiecare discutie tehnica sa-ti aduci in permanenta business-ul in fata si ca acum doare, dar asta este
2. cand cineva intreaba: va rog frumos recomandati-mi si mie un bat pentru x pescuit, raspunsul normal ar fi: batul, x ca e asa, batul Y ca e asa, etc
dar tu raspunzi: ia-ti de la cristi ene ca le face mai bune ca orice firma + ca sunt cu blank-uri trimise de mine
daca nu lasa ca sunt bete ieftine si bune aici ( in USA )
daca tu asta numesti raspuns tehnic la obiect, pertinent, e clar de ce nu vorbim aceeasi limba
ceea ce imi doresc eu, si asa o sa se sintample, este ca in topicurile tehnice sa se vorbeasca la obiect, si sa nu fie folosite aceste discutii pentru reclama
reclama cine vrea se plateste si o facem organizat, fara sa ne insinuam in discutii tehnice si sa o facem voalat
topicurile tehnice si sfaturile "dezinteresate"
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
scuzati-ma ca intervin....
din cate stiu eu, si nea` Jean si mihai.f trimit/aduc ORICE lanseta, mulineta, etc. din SUA, deci nu doar o anume marca. Deci nu putem spune ca ar face reclama la ceva anume. Orice lanseta(de exemplu) ai alege din state, tot la unu` din ei trebuie sa apelezi (daca n-ai alta varianta).
Deci, daca, sa zicem nea` Jean ar trimite doar lansete marca X si ar face recomandari pt. acea marca, atunci da, il putem suspecta de reclama. Dar din moment dat ce poate trimite orice lanseta, indiferent ce recomanda sau ce alegere face doritorul, atunci nu mai cred ca e reclama.
La fel si mihai.f.
Daca au recomandat ceva, nu cred ca au recomandat pt. ca ei aduc, ci pt. ca in opinia lor acel ceva e mai bun decat altceva.
Vorba lui nea` Jean... orice marca va recomanda, care se gaseste in SUA, va fi suspectat de reclama? Mi se pare absurd. Asta inseamna sa inceapa sa recomande numai Cormoran, sau Sportext, sau altceva....
Cat despre cristi.ene eu n-am vazut nici un mesaj de-al lui in care sa-si faca reclama. Ba mai mult, am vazut ca recomanda lansete de la Cabela`s care corespund cerintelor celui care doreste sa-si cumpere.
in fine... fiecare vede lucrurile din punctului lui de vedere...
din cate stiu eu, si nea` Jean si mihai.f trimit/aduc ORICE lanseta, mulineta, etc. din SUA, deci nu doar o anume marca. Deci nu putem spune ca ar face reclama la ceva anume. Orice lanseta(de exemplu) ai alege din state, tot la unu` din ei trebuie sa apelezi (daca n-ai alta varianta).
Deci, daca, sa zicem nea` Jean ar trimite doar lansete marca X si ar face recomandari pt. acea marca, atunci da, il putem suspecta de reclama. Dar din moment dat ce poate trimite orice lanseta, indiferent ce recomanda sau ce alegere face doritorul, atunci nu mai cred ca e reclama.
La fel si mihai.f.
Daca au recomandat ceva, nu cred ca au recomandat pt. ca ei aduc, ci pt. ca in opinia lor acel ceva e mai bun decat altceva.
Vorba lui nea` Jean... orice marca va recomanda, care se gaseste in SUA, va fi suspectat de reclama? Mi se pare absurd. Asta inseamna sa inceapa sa recomande numai Cormoran, sau Sportext, sau altceva....
Cat despre cristi.ene eu n-am vazut nici un mesaj de-al lui in care sa-si faca reclama. Ba mai mult, am vazut ca recomanda lansete de la Cabela`s care corespund cerintelor celui care doreste sa-si cumpere.
in fine... fiecare vede lucrurile din punctului lui de vedere...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
danr scrie:este foarte corect ce spui
dar ceea ce am spus eu ca nu doresc sa vad este: las ca aduc eu asta sau iti vand eu asta
direct sau voalat
atata timp cat chestia asta nu apare, normal ca fiecare recomanda ce crede de cuviinta
....pai sa fim seriosi daca ii scrie asta pe privat nu e acelas lucru...pe bune ca imi sta mintea-n loc.
Hai ca asta e foarte tare!

ma bucur ca te distreaza
ce face fiecare pe privat sau la anunturile de vanzari cumparari este treaba lui, atata timp cat respecta regulile forumului
dar ca la o intrebare tehnica se se insinueze numai propuneri de vanzare, nu accept
acest lucru, precum si interesele ascunse de vanzare, viciaza calitatea discutiilor avute si a sfaturilor pe care le primesc oamenii
ne-am exprimat punctele de vedere toti cei implicati, asa ca aceasta discutie se inchide
ce face fiecare pe privat sau la anunturile de vanzari cumparari este treaba lui, atata timp cat respecta regulile forumului
dar ca la o intrebare tehnica se se insinueze numai propuneri de vanzare, nu accept
acest lucru, precum si interesele ascunse de vanzare, viciaza calitatea discutiilor avute si a sfaturilor pe care le primesc oamenii
ne-am exprimat punctele de vedere toti cei implicati, asa ca aceasta discutie se inchide