top voblere pastrav pe paraie

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

nicu doro
junior
junior

Mesaj de nicu doro » 01 Iul 2010, 16:08

Gyorg scrie:"voblerul" panther martin :D
incercat cu ele la mine nu isi fac treaba.am incercat diverse culori,nichel,gold,holografice,nici un raspuns din partea d-nului pastrav.ma refer la linguri

nicu doro
junior
junior

Mesaj de nicu doro » 01 Iul 2010, 16:18

Fario_nebunu scrie:
aditud scrie:
Fario_nebunu scrie:Pana la urma de c e mai bun Trout Magnet decat un mic jig normal tras in dinti de fierastrau? Am dat odata cu un jig verzui de 3 cm si cap de plumb de 5 grame pe Raul Mare de pe un pod inalt intr-o bulboana adanca. degeaba se misca mica lighioana din cauciuc de sus in jos, pasytravii se uitau atent dar nu atacau defel. ba chiar au devenit suspiciosi si nu au atacat nici rama pe care am pus-o dupa aceea in carlig. Deci de ce e superior Trout magnet? Ce imita anume?
Foloseste-l si te vei convinge! Dupa ce-i inveti shpilu', ii omori. Mai ales, dupa ce se limpezeste aproape total apa dupa vreo ploaie. Am luat si pe apa limpede, si pe pamantie, dar mai putin. "Aproape limpede" e ideal!
Oricum, acel jig are pe el un vierme cu coada despicata, asa vad din poze. Nu e o codita in forma de virgula cum are twisterul clasic. Ce poate imita? Un carabete, o rama?
sunt suspicios in privinta cauciucului asta.oare e atat de prost pastravanul??

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 01 Iul 2010, 19:12

pai daca luam un grub cu "palete" de twister, nu cu virgulita, si o despicam cu forfecuta, nu e tot dracul ala? sau o rama serpesca :oops: , taiata la 4 cm, trasa pe jig, si apoi la fel despicata 1-1.5 cm?
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 01 Iul 2010, 22:01

Domnilor, daca insist, lumea ar putea crede ca fac reclama, si chiar fac :D , ca TM e al naibii de prinzator. Tocmai m-am intors de la o partida pe un parau cu apa limpede ca-n fantana; a mers binisor si azi, iar am avut o ruptura/desfacatura :( (am vazut si monstrul vinovat) la nodul de la ochetele jigului (InvizX 4lb leader--si-n firul asta am incredere oarba). Se pare ca inca nu stiu sa innod jigurile ca lumea :oops: .

Ma rog, daca tot scotociti pe google "Trout Magnet, Leland's Lures" o sa vedeti care-i treaba: nu-i un jig oarecare, sta orizontal in apa, si cand il joci misca din coada aia despicata de nu-i adevarat. Si da, se pare ca-i chiar atat de prost pastravanul (sau e super-destept jigul).

P.S. Azi am prins numai fario. N-am mai pus poze de mult pt. ca am cazut odata in apa si s-a udat camera. Acum, dupa ce-am lucrat la ea putin, face numai filme, pozele le supra-expune si ies albe.

bodi1971
junior
junior

Mesaj de bodi1971 » 02 Iul 2010, 07:40

Gyorg scrie:
bodi1971 scrie:A, am uitat nr.1 in topul meu:voblerele Dady.
de unde ?
De la Dady, daca vrei iti dau nr. de tel. pe MP.Vorbesti cu el, vezi ce are pe stoc.[/quote]

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 02 Iul 2010, 09:17

walleye

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 03 Iul 2010, 13:38

Nu stiu, dar stiu ca nu-s TM. Poze cu TM tocmai am pus eu in galeria mea. Scuze pt. calitate, sunt facute cu celularul.

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11614
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11615
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11616
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11617

Tot in galeria mea sunt multe poze in care se vede TM in gura pastravilor prinsi. De fapt, cei prinsi pe apa curgatoare, cu exceptia a doi dintrei ei prinsi la buldo cu musca, sunt toti prinsi la TM.

tux
veteran
veteran

Mesaj de tux » 16 Sep 2010, 23:45

Pe raurile, paraurile, lacurile din Ro s-a prins pastrav cu Trout Magnet ? Multumesc.

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 18 Feb 2011, 13:40

aceeasi curiozitate o am si eu:)

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Feb 2011, 14:22

In State, in multe locuri se prind si la boba de porumb( unu dupa altul , nu cazuri izolate)...Stiu doua cazuri, in locatii diferite...

Explicatia , ar putea fi , ca sunt introdusi recent(locatiile cu pricina sunt populate anual) si obisnuiti cu hrana artificiala...Poate asa se explica si magnetismul lor catre aceasta naluca , care si mie imi ridica dubii, in privinta eficacitatii pe apele noastre.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Scrie răspuns