Test de atelier-Megabass, Lamiglas, Megabass
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
http://www.yellowstoneangler.com/8.weig ... arison.asp
De cind o inceput topicul tot caut testul lu astia..
N-or fi ei somitati de talia lu ai nostri dar....putem arunca o privire si in ograda vecinului.
De cind o inceput topicul tot caut testul lu astia..
N-or fi ei somitati de talia lu ai nostri dar....putem arunca o privire si in ograda vecinului.
Un test destept....si vezi ca si astia fac testul fata inele montate pe blank
Citez din spusele tale Jedi... mai pe la inceputul topicului:
""Daca ai vazut pe net cum incearca unii sa determine actiunea diferitelor lansete, ti-a scapat un amanunt major, vorba lui Vledyx...firul trece prin toate inelele....""
""Daca ai vazut pe net cum incearca unii sa determine actiunea diferitelor lansete, ti-a scapat un amanunt major, vorba lui Vledyx...firul trece prin toate inelele....""
- kuin tauti
- veteran

io cre ca amanuntul cel mai major e ca unora le trebe... test... ca altfel nu-si dau seama..., or something...Radu G H scrie:Un test destept....si vezi ca si astia fac testul fata inele montate pe blank
Dumitre asta poate sa doara rau ...kuintautti scrie:io cre ca amanuntul cel mai major e ca unora le trebe... test... ca altfel nu-si dau seama..., or something...Radu G H scrie:Un test destept....si vezi ca si astia fac testul fata inele montate pe blank
S'altare și bunăstare !
-
vipificator III
- veteran

kuintautti scrie: io cre ca amanuntul cel mai major e ca unora le trebe... test... ca altfel nu-si dau seama..., or something...
Acu, de ce sa mint, m-am invatat sa-ntreb inainte de a cumpara ceva echipament, daca nu are nimeni, dau cu Goagal sau Iutiub, altfel risc sa sar cu banu pe ceva ce nu mi se potriveste sau n-am inteles io care-i spilu.
Problema mai haioasa e sa te-ncordezi sa baji teste dupa ce ai luat vreo molinela sau joarda sau stiu eu mai ce, acolo-i baiu...
p.s. obisnuiam sa testez fire cu doua clinchuri sau uni pe capete, cu cantaru bagat prin una din bucle, asta pana mi-am dat seama de doua lucruri:
1. testul nu era relevant (a se citi corect efectuat)
si 2. who the fuck gives a shit aniway....
altfel, iti dau dreptate, Dumitre
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- kuin tauti
- veteran

he he he
Mariuse tu dezvotli prea dihai.. si undeva nu sintem de aceiasi parere
adica daaa... una e sa verifici ce permite sau ii se potriveste mai ghine unui fir sau cit poate o molineta cirlig etc ... nah... limite... lucruri utile de stiut... si alta e sa faci test ca sa masori dupa un sablon pe putin spus indoielnic.... daca e sau nu fast o joarda care o ai deja in mina, nah... cam acolo bateam io...
Mariuse tu dezvotli prea dihai.. si undeva nu sintem de aceiasi parere
adica daaa... una e sa verifici ce permite sau ii se potriveste mai ghine unui fir sau cit poate o molineta cirlig etc ... nah... limite... lucruri utile de stiut... si alta e sa faci test ca sa masori dupa un sablon pe putin spus indoielnic.... daca e sau nu fast o joarda care o ai deja in mina, nah... cam acolo bateam io...