Test de atelier-Megabass, Lamiglas, Megabass

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Feb 2011, 14:58

rine scrie:
pikeman scrie:hai ma, zi-le la toti cu ce pescui, la ce ii dedicata bota aia , si retrage-te in glorie :lol: :lol:
zi-ne frate, ca doar n-ai furat-o ! ce-i rusine ? daca tu te impaci bine cu ea ... :)
da ignate, zi-leeeee , hai ce ii greu, e dedicata unei specii frecvent prinsa pe Olt , mai ales in prohibitie :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 09 Feb 2011, 14:59

rine scrie:
pikeman scrie:hai ma, zi-le la toti cu ce pescui, la ce ii dedicata bota aia , si retrage-te in glorie :lol: :lol:
zi-ne frate, ca doar n-ai furat-o ! ce-i rusine ? daca tu te impaci bine cu ea ... :)
e un major craft pt pescuit la sepie! :lol: :lol: :lol: am luat-o special pt voblere lipless pe olt.da mi-a placut cam mult cum se comporta asa ca am folosit-o si la jiguri.a...si la liplessuri am dat o singura data anu trecut!
:lol:
in rest caracteristici: 8'3" , fast , 147g, inele fuji sic ,arunca lejer jig de 28g+guma,foarte senzitiva etc
da na.....e de sepie al dracu! :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 09 Feb 2011, 15:11

cum mah, ce , nu se prinde sepie in prohibitie pe olt???

bah, voi pe ce lume traiti :twisted: :twisted: :twisted:

sepie neagra cu mustati :twisted: :twisted: :twisted: nero di sepia :twisted: :P :twisted:

anu asta am jurat, ma duc toata prohibitia pe olt, ca anu trecut s-a prins somn exact intre pasti si inceput de iunie ... imediat dupa prohibitie, s-a mai luat p****a .... si nu i-am vazut coada la mustacios ... si m-am enervat ....

tot tzugulanu l-a cocosat pe mormotel la olt, si a umplut sacu si portbagaju, si eu sa nu ma bucur si io de un mega drill ceva, si neshte poze ce trebuie ???

ma pish pe ei de jandarmi si cine o mai controla, daca controleaza cineva, ca daca fac la fel cei un milion de braconieri locali, oi fi io mai prost ????

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 09 Feb 2011, 15:15

toni f scrie:cum mah, ce , nu se prinde sepie in prohibitie pe olt???

bah, voi pe ce lume traiti :twisted: :twisted: :twisted:

sepie neagra cu mustati :twisted: :twisted: :twisted: nero di sepia :twisted: :P :twisted:

anu asta am jurat, ma duc toata prohibitia pe olt, ca anu trecut s-a prins somn exact intre pasti si inceput de iunie ... imediat dupa prohibitie, s-a mai luat p****a .... si nu i-am vazut coada la mustacios ... si m-am enervat ....

tot tzugulanu l-a cocosat pe mormotel la olt, si a umplut sacu si portbagaju, si eu sa nu ma bucur si io de un mega drill ceva, si neshte poze ce trebuie ???

ma pish pe ei de jandarmi si cine o mai controla, daca controleaza cineva, ca daca fac la fel cei un milion de braconieri locali, oi fi io mai prost ????
se prinde si sepie..cum nu....mai rar decat salmon&steelhead e adevarat.....da se prinde.
cu somnu ai dreptate din pacate! :cry: s-a carat acasa cu remorca.si nu tot "regulamentar"

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 09 Feb 2011, 16:01

adrignat scrie:cu somnu ai dreptate din pacate! :cry: s-a carat acasa cu remorca.si nu tot "regulamentar"
:shock: :shock:

Adica se poate cara acasa cu remorca, da' regulamentar :?:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 09 Feb 2011, 16:06

ANDREI RIGA scrie:
adrignat scrie:cu somnu ai dreptate din pacate! :cry: s-a carat acasa cu remorca.si nu tot "regulamentar"
:shock: :shock:

Adica se poate cara acasa cu remorca, da' regulamentar :?:
daca e inmatriculata....... :lol:
ziceam de modu in care a fost "prins"

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 09 Feb 2011, 17:57

@toni
legat de bete subtiri pe cotor si tari pe virf in lanseu dar parabolice in drill, ai apucat sa vezi cu ce pescuia Mussaro prin 2006?eu de atunci nu am mai vazut asa ceva

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 09 Feb 2011, 18:39

da, avea niste leon hoojgedink albastre daca tzin minte ....

asa este erau misto lansetele alea :D :D

doar ca erau 3.90 3.5 lbs :P :D :P :D

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 09 Feb 2011, 18:45

exact
trageai brusc de firul trecut prin inele parca se blocau, super tapene, dar daca trageai in lung deveneau parabolice

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 09 Feb 2011, 18:54

bre, greu de facut asta la un blanc de rapitor :))))

stii unde mai este chestia asta ?

la centura de la masina :D :P :D

ps : ce vremuri breee ... crap, concursuri, alea alea ....

tancabesti hobaia darvari .... o tempora, o mores ..... stat pe balta saptamana, jpritze , gagicareala, alea alea :twisted: :twisted: :twisted:

da tot mai misto e la rapitori :P :P :P

Scrie răspuns