Test de atelier-Megabass, Lamiglas, Megabass
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- andriipopa75
- veteran
cate grade fata de orizontala, ( se vede doar o portinue mica din varf) ai aplicat treptat cat 10 gr si ai ajuns la cat, etcRadu G H scrie: Io cred ca e evident felul in care am realizat testul.
Betele fixate la acelasi nivel si am aplicat treptat cate 10 gr.
http://www.common-cents.info/ - inventatorii rotii .
Poti sa incerci si tu... si cu un drum vei avea ocazia sa stabilesti modul de testare si felul in care interpretezi experimentul. Bineinteles daca ai curiozitatea de a verificaandriipopa75 scrie:cate grade fata de orizontala, ( se vede doar o portinue mica din varf) ai aplicat treptat cat 10 gr si ai ajuns la cat, etcRadu G H scrie: Io cred ca e evident felul in care am realizat testul.
Betele fixate la acelasi nivel si am aplicat treptat cate 10 gr.
http://www.common-cents.info/ - inventatorii rotii .
Crede-ma ca in situatia in care cineva putea sa-mi puna la dispozitie doua blankuri de Megabass, primul test comparativ exact asa l-as fi facut, tot prin aceasta metoda (fara inele).Jedi scrie:Daca ai vazut pe net cum incearca unii sa determine actiunea diferitelor lansete, ti-a scapat un amanunt major, vorba lui Vledyx...firul trece prin toate inelele....
E de laudat ce face Radu.Asemenea initiative sunt binevenite mereu din partea celor care sunt in stare sa o faca si isi ocupa o parte din timpul liber pentru asa ceva, ca sa invete si cei care nu sunt experimentati.Merita felicitari! Forumul e plin de caterinca si mistouri sau replici mai mult sau mai putin acide.
Bravo!
Bravo!
Sami_valentin scrie:E de laudat ce face Radu.Asemenea initiative sunt binevenite mereu din partea celor care sunt in stare sa o faca si isi ocupa o parte din timpul liber pentru asa ceva, ca sa invete si cei care nu sunt experimentati.Merita felicitari! Forumul e plin de caterinca si mistouri sau replici mai mult sau mai putin acide.
Bravo!
Si ce concluzie ai tras tu in urma testului asta plin de invataminte?

Care va fi cea mai buna lanseta dintre cele trei ? De ce ?..

Multumesc SamiSami_valentin scrie:E de laudat ce face Radu.Asemenea initiative sunt binevenite mereu din partea celor care sunt in stare sa o faca si isi ocupa o parte din timpul liber pentru asa ceva, ca sa invete si cei care nu sunt experimentati.Merita felicitari! Forumul e plin de caterinca si mistouri sau replici mai mult sau mai putin acide.
Bravo!