taxele vamale si la transport?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 24 Feb 2007, 01:00

Uite aici:

detalii prin mesaj privat la userul mihai.f sau mihaimikif@yahoo.com sau 0721223667
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 25 Feb 2007, 10:32

cred ca strapazan vrea sa comande singur, nu sa plateasca comisioane la intermediari.

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 25 Feb 2007, 11:17

Ca sa comanzi singur iti trebuie card acceptat pt comert electronic (3D)si mai pui deoparte fata de pretul produsului banii de transport(la Cabela's 40%sau minim $35)si eventual taxe vamale cand ajunge marfa la hotii nostri.
N-am inteles de ce la Overton's au taxe asa mari la transport,dar bine ca te intreaba inainte sa-ti trimita marfa :!:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 12 Mar 2007, 12:34

Imi cer scuze administratotului daca nu e ok ce am facut dar cred ca e un subiect ce poate interesa pe oricine vrea sa comande ceva din state, va mltumesc! :respekt:

discutie "mutata" din subiectul:

Cum se aduc scule de pescuit din S.U.A?
adica
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 1480#91480
Strapazan_88 scrie:Am si eu o intrbare:cum procedez sa-mi aduc si eu din state (Cabelas) ceva ustensile de pescuit.nu stiu cum sa procedez ,ce tip de card imi trebuie ..etc.Multumesc celor care vor sa ma ajute!
danr scrie:vezi topicul asta, s-a discutat fix pe tema asta
va rog continuati discutia in topicul respectiv

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=3760
edi_curiosul scrie:iti spun io, curand mi-am luat vreo 20 de woblere de la cabela`s:

1.0 trebuie sa ai un card personal (intrebi la banca io am la ING)

1.1 daca vrei produsele in max 2 sap., te costa transport 40% din valoare

1.2 daca vrei produsele in max 3 luni te costa transport 20% din valoare (nu cred ca merita mai ales ca trece prin mana vulpoilor de la posta romana, sunt patit cu astia de 2 ori, rusine sa le fie :lol1: )

2.1 la plecarea coletului din state UPS-ul (firma de curierat) iti da un link pe email-ul tau de poti urmarii pe unde se afla coletul

2.1 la sosire (vezi si in link) te suna o cucoana de la UPS ca sa le trimiti copia de la buletin prin fax sau email, nu inainte de a te intreba daca vrei sa se faca expertiza fizica a coletului de fatza cu tine (adica trebuie sate duci la aeroport baneasa bucuresti - eu asa am facut m-am dus si cu buletinul, program 10-14.30) sau o fac ei (nu cred ca sunt capabili sa fie hoti ca nesimsitii aia de la postaRO :lol1: )

2.3 :!: daca ai articole pescaresti ai de platit vama 3,7% din total produse(mai multe detalii vezi cica la www.customs.ro asa recomanda UPS-ul io nu am gasit mare lucru acolo decat http://www.customs.ro/vami/pdf/7289.pdf) daca ai alte produse ai mare grije ca poate ajunge si la 40% de ex la electronice, sa te asiguri de procentul vamal suna la UPS-021.233.88.66 e un tip de treaba dar vezi ca sa-l bati la cap ca el te indruma tot spre www.customs.ro ...

2.4 si in final platesti TVA 19% din toata suma

asta cu TVA e inca neclara (noua lege fiscala zice ca nu trebuie sa platesti, pot sati dau detalii, iar legea vamilor zice ca platesti...oricum faci ca ei ca esti un paduche > numai prin proces se rezolva)

:idea: morala:

uitate atent la pretul de la cabelas, basspro sau de unde cumperi mai adauga 63% (curier UPS- 2 sapt) asigurate ca nu iesi din regimul articole de pescuit si un lucru FOARTE IMPORTANT !!! :!: ASIGURATE CA PRODUSELE NU SE GASESC SI LA NOI SAU IN UE (in UE la nemti par sa fie cele mai ok preturi, parerea mea) CA S-AR PUTEA SA IESI MAI SCUMP! :!:

ai da pe un wobler ca asta

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true

900mii?

io am dat. :wallbash:

bafta la cumparaturi daca nu ai apucat sa-ti faci comanda!!! :D
asta ca sa nu ramana in coada de peste ca mai toate subiectele de pe la noi :idea:

multumesc

Scrie răspuns