taxele vamale si la transport?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Torescu Octavian
senior
senior

kit de 226 de la mister twister ajuns doar cu 150 bucati

Mesaj de Torescu Octavian » 05 Feb 2007, 23:15

deci cand am zis ca m au furat ,chiar asa a fost am luat un kit de 226 de la mt si au ajuns doar 150 de twistere ,in rest la celelalte pungulite nu au umblat pentru ca erau mai putine si se vedeau CRED.Am cautat legea vamala sa vad ce pot sa fac in cazuri de acest fel si nimic.Am sunat la ups bucuresti si vor sa fac o plangere si sa le o trimit prin fax.......si eu sa astept un raspuns de la ei ,care cred ca o sa fie in defavoarea mea sigur ,pentru ca asa este la romani. :( :(
Cine a patit asa ceva rog sa mi spuna ce a facut in acest caz.(((((
((((Tacul de salau nu se compara cu nimic)))))) :lol:

Torescu Octavian
senior
senior

super firma CABELAS

Mesaj de Torescu Octavian » 15 Feb 2007, 12:17

nu mi-a venit sa cred ca cei de la Cabelas chiar au fost seriosi cand mi au zis ca o sa mi trimita o un kit de 226 de la MT gratis dupa ce am fost parlit de romani adica furat la controlul vamal.
si acuma dovada :D :D :D :D

Thank you for your recent order. For your convenience, the current status of your order is listed below.

Products Ordered

1 of 10022416 MR TWISTER SASSY SHAD KIT
Shipped-02/09/07
Total

Merchandise = $29.99
ORDER TOTAL = $29.99

asta am primit de la cabelas
bravo lor !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Feb 2007, 12:27

:cry: tule muma'n *** , si eu pusesem ochii pe kitu ala si vaz ca tot are probleme cu ajungerea la destinatie, daca nu til aduce cineva cu mana lui , tot nui bine :shock:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Feb 2007, 22:08

octaviane, bani de vama ai pus deoparte ? :)

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 18 Feb 2007, 00:33

Am cumparat un Loomis ... de la www.tackledirect.com (am cerut si un fenglass, au confirmat comanda dar cand au facturat cica "gata s-a terminat") ... shipping free.
A ajuns in 3 sapt. ... 18$ transportul (shipping free doar in state au zis in cele din urma dar pe factura tot 0$ era trecut) + 119 $ vama ... am crezut ca fac criza de apoplexie ... era o grasa nenorocita acolo care radea cand imi calcula valoarea ... :evil:
A calculat vama la val. totala (val. lanseta + transport - Express Mail)... apoi TVA .. credeati ca uita? NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Am gasit si o solutie ... un prieten din state vi le comanda ... vi le trimite cu posta + o factura "prelucrata" in care valoarea lansetelor nu depaseste 40 $ ... la vama le radeti voi in nas. :twisted:
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 18 Feb 2007, 00:47

si daca se intampla ceva cu pachetul, despagubirea e limitata la valoarea declarata

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 18 Feb 2007, 10:31

sau suporta amicul paguba?

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 18 Feb 2007, 11:07

nimic nu e sigur sau garantat ... e un risc.
oricum am rezolvat astfel ... eu le comand unui prieten in state si mi le aduce el cu avionul. Asa este sigur? :lol: :lol: :lol:
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 18 Feb 2007, 16:52

S-ar supara prietenul dvs.sa ma ajute si pe mine?
Asta daca sunteti si dvs.da acord !!!
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 18 Feb 2007, 19:25

Imi pare rau dar nu se mai poate ... comanda a fost facuta ... comanzile ulterioare nu vor ajunge inainte de plecarea lui.
oricum mare atentie cu cine faci afaceri ...

Scrie răspuns