Sunline super pe 6lb,8lb
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Sunline super pe 6lb,8lb
Pentru garantia ta , cere la magazin factuta cu care s-au achizitionat produsele si acolo o sa vezi tara din care s-au exportat 

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
deci Abrevisul aduce Sunline din Japonia, Bigfishul din Ucraina, iar Totalfishingul aduce TN-uri din SUA?
vorbiti si voi mai explicit un pic 
MatrixVR5, tot respectul pt Abrevis(am prieteni in magazinul ala), dar pe la colturi se spune ca firele Sunline aduse de Abrevis acum nu mai sunt asa de rezistente cum erau acum cativa ani
Si fara nicio suparare, dar in ultimii ani Abrevisului i-a cam lipsit capitalul necesar pt a acoperi cererea de produse JDM pe termen mediu
Cu totii am vazut ca stocul de TN-uri sau de Super PE nu tinea mai mult de cateva saptamani(ma refer la modelele mai populare, gen Super PE 10-15lb si TN 50-60)
Dane, conteaza de unde aduci Jackall, TN-urile japoneze sunt de mai multe feluri(nu ma refer la culori) ... Abrevisul aduce o gama mult mai larga ... probabil Bigfishul aduce cantitate mai mare deoarece aveti capital mai consistent
Dar io zic ca si Abrevisul si Bigfishul mai are mult pana sa ajunga Totalfishingul din spate(la venituri ma refer)
parerea mea e ca vanzarile alea grase le faci cu lansete de tip Jaxon si nada Energofish, nu cu produse de lux
mai ales pe praful asta
Dar s-ar putea sa ma-nsel
nu dati cu pietre 

MatrixVR5, tot respectul pt Abrevis(am prieteni in magazinul ala), dar pe la colturi se spune ca firele Sunline aduse de Abrevis acum nu mai sunt asa de rezistente cum erau acum cativa ani

Dane, conteaza de unde aduci Jackall, TN-urile japoneze sunt de mai multe feluri(nu ma refer la culori) ... Abrevisul aduce o gama mult mai larga ... probabil Bigfishul aduce cantitate mai mare deoarece aveti capital mai consistent

Dar io zic ca si Abrevisul si Bigfishul mai are mult pana sa ajunga Totalfishingul din spate(la venituri ma refer)

Dar s-ar putea sa ma-nsel

Acu pe bune, cine mai baga bani multi in marfa pe prafu asta? Normal ca au adus cat au considerat ca se vinde intr-o perioada de...Gandeste-te ca ei au avut produsele si la targul de primavara, unde s-au facut ceva vanzari...
Bigfisul le-au primit foarte recent, practic e bine, acopera golul lasat de altii.
Bigfisul le-au primit foarte recent, practic e bine, acopera golul lasat de altii.
- stefanflorin
- veteran
Ai inteles perfect situatia actuala. JDM e pt. o mana de oameni, mana care nu poate sustine un magazin. Plutirea unui magazin se asigura prin pescuitul la crap+stationar. Spinningul e o mica parte din pescuit, si aia sezoniera.bogdan82 scrie: parerea mea e ca vanzarile alea grase le faci cu lansete de tip Jaxon si nada Energofish, nu cu produse de luxmai ales pe praful asta
Dar s-ar putea sa ma-nselnu dati cu pietre
Urasc atarnatorii!
al luat si eu 2 role de super pe 6lb de la big...
vreti sa spuneti ca nu este ce trebuie?
uf.... numai mie mi se poate intampla.
E ce trebuie domnu, stai linistit 

Foloseste firul cu incredere si nu te mai lua dupa impresiile pedinafariste ale tuturor "pescarilor" care au auzit de Sunline de la altii...topwater2 scrie:al luat si eu 2 role de super pe 6lb de la big...
Firele Sunline sunt produse in Japonia si importate din Japonia. Cred ca magazinul de unde le cumperi nu este important atat timp cat are marfa pe care o cauti pe stoc...
Iar la faza aia cu factura cu care s-au achizitionat produsele ma bufneste rasul. In Japonia sunt sute de magazine care vand fire Sunline, voblere Jackall si alte produse nipone. Poti importa orice, de la oricare dintre magazinele respective, dar vreau eu sa vad care importator face dovada catre clienti de unde isi aduce produsele. Eventual sa-i dea si un pret de achizitie si sa-i spuna elegant si valoarea discountul-ui. Practic sa-l incurajeze sa-si cumpere personal ca sa fie sigur ca doar japonezii au ambalat marfa cu manutele lor

De aia nu se vand nici Illex-uri ca sunt aduse din Franta, nu din Japonia

E baiat mare , poate sa-si cumpere si din "Europa(RO)" , dar eu prefer Japonezele
!

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Chiar daca nu e vorba de firele de 6 si 8 lb, poate e interesant:
Am facut masuratori de diametru la cateva fire textile pe care le folosesc eu, folosind un micrometru laser :
( http://www.aeroel.it/products/wireline- ... -wire.html )
Power Pro 10lb 0.24mm relativ constant
Power Pro 15lb 0.27mm relativ constant
Sunline Super PE 10lb 0.18mm variatii maricele +- 0.02mm
Sunline Super PE 15lb 0.25mm variatii mici +- 0.01mm
Avani Sea Bass 20lb 0.23mm variatii mici +- 0.01mm
Sunline Super PE 15lb si Avani Sea Bass 20lb sunt noi noute, am luat fir direct de pe rola. Celelalte sunt folosite de mai bine de un an si am luat cate o bucata direct de pe mulineta.
PS:
La ultima partida de pescuit am comparat "la ochi" firul meu sunline super pe de 10lb cu cel de 8 lb al lui iovys si spre surprinderea mea cel de 8 lb pare o idee mai gros decat cel de 10lb.
Am facut masuratori de diametru la cateva fire textile pe care le folosesc eu, folosind un micrometru laser :
( http://www.aeroel.it/products/wireline- ... -wire.html )
Power Pro 10lb 0.24mm relativ constant
Power Pro 15lb 0.27mm relativ constant
Sunline Super PE 10lb 0.18mm variatii maricele +- 0.02mm
Sunline Super PE 15lb 0.25mm variatii mici +- 0.01mm
Avani Sea Bass 20lb 0.23mm variatii mici +- 0.01mm
Sunline Super PE 15lb si Avani Sea Bass 20lb sunt noi noute, am luat fir direct de pe rola. Celelalte sunt folosite de mai bine de un an si am luat cate o bucata direct de pe mulineta.
PS:
La ultima partida de pescuit am comparat "la ochi" firul meu sunline super pe de 10lb cu cel de 8 lb al lui iovys si spre surprinderea mea cel de 8 lb pare o idee mai gros decat cel de 10lb.
Vreau sa iau si eu 2 role una de 8 si una de 15 culoare verde fluo si nu stiu unde gasesc. Pe abrevis au numai de 15 lbs.