stradic ci4 sau TD fuego ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
stradic ci4 sau TD fuego ?
ce parere aveti ?
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Re: stradic ci4 sau TD fuego ?
intre cele doa ma intereseaza 

si eu am aceeasi dilema.
))

there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
eu am rezolvat dilema da is curios ce parere au altii !
-
- veteran
Mulineta cu corp din aliaj metalic (Stradic cred)!
- stefanflorin
- veteran
Dati un search pe google la shimano sa vedeti ce apare daca selectati imagini...va spun eu: biciclete, frane de bicicleta, schimbatoare de viteze. Normal ca fuego il alegi.
Urasc atarnatorii!
Cred ca iar avem nevoie de confirmari cand nu e cazul daca imi permiteti, e ca si cum ne fortam sa alegem clar numai o varianta intre Audi si Bmw. Una peste alta zic ca e pur si simplu chestie de gust, ambele se apropie bine de top si ofera satisfactii peste medie. Acum ca unul prefera sampanie dom perignon si altul perrier-jouet e chestie de gusturi, atitudine , prejudecati si sofisticarii aristocrate pline de filosofii puerile.
Normal ca Daiwa rulzzzzzzzz !
Normal ca Daiwa rulzzzzzzzz !

-
- veteran
atat......... 

Hai ca iti raspund eu ca un "paria" spre ciuda unora...si a altora
adica eu am din ambele feluri , un fel de CitySmart in oras si Hummer pe coclauri
nu e chiar Audi si Bmw dar eu prefer asa
- UL -> ML - shimano , adica ce sa zicem echipamentu ii light ca sa fie light drept urmare un Ci4 e foarte adecvat la shalau / biban / clean unde nu vrei sa te enerveze vrun rulment mai huruitor, si vrei ca mulineta sa fie intradevar usoara , cred ca si castigi 0.000000001 secunde la intepare pentru ca tre sa misti o greutate mai mica din incheietura

am avut aceeasi dilema pentru un model de 1000 si am mers pe Tricicleta Ci4
- dincolo de aplicatiile astea merge clar o Deva, adica la un Olt asa, parca imi place sa ar fundu' cu tractoru, mai dai de un peste de 4-7-10k si pe suvoi preferi sa sti ca ai in mana the real 4 steel
Cam atat, si nu te limita in d'astea Daiwa vs Shimano pt ca pescuitul e versatil, si multi d'astia care tin in sus cu una sau cu alta, iti zic io ca la bete de exemplu au de la mai multe firme pentru mai multe aplicatii, la mulinete de ce nu se poate?
a, si ma gandesc ca vrei sa fie de casting nu? ca sa punem paie pe foc

- UL -> ML - shimano , adica ce sa zicem echipamentu ii light ca sa fie light drept urmare un Ci4 e foarte adecvat la shalau / biban / clean unde nu vrei sa te enerveze vrun rulment mai huruitor, si vrei ca mulineta sa fie intradevar usoara , cred ca si castigi 0.000000001 secunde la intepare pentru ca tre sa misti o greutate mai mica din incheietura

am avut aceeasi dilema pentru un model de 1000 si am mers pe Tricicleta Ci4
- dincolo de aplicatiile astea merge clar o Deva, adica la un Olt asa, parca imi place sa ar fundu' cu tractoru, mai dai de un peste de 4-7-10k si pe suvoi preferi sa sti ca ai in mana the real 4 steel

Cam atat, si nu te limita in d'astea Daiwa vs Shimano pt ca pescuitul e versatil, si multi d'astia care tin in sus cu una sau cu alta, iti zic io ca la bete de exemplu au de la mai multe firme pentru mai multe aplicatii, la mulinete de ce nu se poate?

a, si ma gandesc ca vrei sa fie de casting nu? ca sa punem paie pe foc