pai tot aia e, cu 2 rulmenti in -Spring scrie:la fel si theory?
stradic ci4 sau TD fuego ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- edi_curiosul
- veteran
Re: stradic ci4 sau TD fuego ?
- edi_curiosul
- veteran
theory seamana cu daiwa FREAMS
http://mulinete.wordpress.com/2011/09/29/daiwa-freams/
schema caldia
http://daiwafishing.com.au/wp-content/u ... -4000U.pdf
http://mulinete.wordpress.com/2011/09/29/daiwa-freams/
schema caldia
http://daiwafishing.com.au/wp-content/u ... -4000U.pdf
nu-i Edi ...
Theory/Freams/Procyon ii altceva - Caldia noua are manerul insurubabil, pe cand Theory nu-l are ... Caldia are Mag Seal, Theory are Oil Seal ... Caldia are main shaftul din duraluminiu, Theory din otel ... Caldia are pinionul principal din aluminiu strujit la rece(duraluminiu din ala inchis la culoare si cu „rizuri” pe „fateta” interioara a dintilor) ...
Am Caldia, am avut Freams ... au acelasi sasiu ... dar ii alta marfa inauntru si merg si altfel
sincer
Theory/Freams/Procyon ii altceva - Caldia noua are manerul insurubabil, pe cand Theory nu-l are ... Caldia are Mag Seal, Theory are Oil Seal ... Caldia are main shaftul din duraluminiu, Theory din otel ... Caldia are pinionul principal din aluminiu strujit la rece(duraluminiu din ala inchis la culoare si cu „rizuri” pe „fateta” interioara a dintilor) ...
Am Caldia, am avut Freams ... au acelasi sasiu ... dar ii alta marfa inauntru si merg si altfel

- edi_curiosul
- veteran
da, nu stiu atat de detaliatbogdan82 scrie:nu-i Edi ...
Am Caldia, am avut Freams ... au acelasi sasiu ... dar ii alta marfa inauntru si merg si altfelsincer

m-am limitat superficial la schema si descriere,
oricum sunt curios cat rezista o daiwa china cu piese de calitate! (caldia 2011)
o mulineta mai veche pe care am avut-o si mi s-o parut super inchegata si rezistenta este TD SOL !
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Daiwa cam face multe compromisuri de natura economica in ultima vreme - Caldia(care se presupune ca-i imediat sub Certate) ii facuta unde-i facuta ... toate Daiwele noi(inclusic Certate, Saltiga si Exist) au rotorul din Zaion ... si ii cam naspa Zaionul pe o mulineta 500$+ ... ai vazut ce a spus Alan Hawk despre rotorul de Saltiga ... flexeaza cam mult la forte mai mari ... 

pentru o mulineta light2000/2500 pana in 1000 de lei ce imi recomandati?:)
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
- edi_curiosul
- veteran
incearca ceva pe care sa scrie made in japan, chiar si la s h dar sa-l cunosti pe posesorSpring scrie:pentru o mulineta light2000/2500 pana in 1000 de lei ce imi recomandati?:)
multumesc.
am vrut sa iau un fuego dar cu o zi inainte am luat o amenda si nu am mai avut buget.
mi-am luat pe urma un exceler dar sunt cam dezamagit de el.
am vrut sa iau un fuego dar cu o zi inainte am luat o amenda si nu am mai avut buget.
mi-am luat pe urma un exceler dar sunt cam dezamagit de el.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Incearca sa vinzi Excelerul si ia-ti altceva ...
Eu mi-as lua un Rarenium daca as fi in locul tau ... au aparut multe pe-aici la un pret f corect - 600-650RON ... sau, daca dai peste un SH bun o Daiwa Infinity/Certate pe la 800-1000RON ...
Eu mi-as lua un Rarenium daca as fi in locul tau ... au aparut multe pe-aici la un pret f corect - 600-650RON ... sau, daca dai peste un SH bun o Daiwa Infinity/Certate pe la 800-1000RON ...