stradic ci4 sau TD fuego ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: stradic ci4 sau TD fuego ?
Eu as alege Stradicul CI4 ... dar nu prea le poti compara pt ca au rapoarte diferite de recuperare ...
Stradicul nu este la fel de puternic precum Fuego, dar este mult mai fin si parca arunca si mai bine ... parerea mea
Ia-ti Rarenium daca vrei ceva cam la fel de fortos precum ii Fuego ...
Diferenta de greutatea ii neglijabila - ii numa pe hartie, in mana nu prea o simti ... dar „finetea” unui Stradic se simte - pescuiesc cu o lanseta f senzitiva, iar bataia din coada a shadului se simte mai bine cu Shimano decat cu Daiwa
Stradicul nu este la fel de puternic precum Fuego, dar este mult mai fin si parca arunca si mai bine ... parerea mea

Ia-ti Rarenium daca vrei ceva cam la fel de fortos precum ii Fuego ...
Diferenta de greutatea ii neglijabila - ii numa pe hartie, in mana nu prea o simti ... dar „finetea” unui Stradic se simte - pescuiesc cu o lanseta f senzitiva, iar bataia din coada a shadului se simte mai bine cu Shimano decat cu Daiwa
- edi_curiosul
- veteran
pai TDul nu e cu 10ani mai vechi decat carbon tetraiodide? nu prea se pot compara, dar as alege TDul 

Hai mah Edi ... garnitura de cauciuc pe roata dintata de oscilatie lenta? (piesa 60 de pe schema de Certate)

In plus de asta cate Daiwe de generatie mai veche(Fuego included) au ajuns pe la tine iarna cu patinaje pe antiretur si cate Shimano?

CI4=Zaion=plastic mai tare ... nu se apropie de aluminiu, de magneziu(sau aliaje) nici nu vorbim ... ai asta o spune un om care are un Stradic CI4 si o Daiwa Caldia noua ... si care a avut un Freams model nou cumparat de la Grecu

gata am ales ! raspunsul este STELLA 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
- edi_curiosul
- veteran
ce bine era sa fiu actionar la daiwabogdan82 scrie:
Hai mah Edi ...

ma refer strict la Fuego TD cu oscilatie pe surub infinit, certate e altceva, fuego TD A iar e altceva
consider ca e o mulineta reusita Fuego TD = Luvias TD chiar daca e model vechi

iar antireturul este similat cu certate, nu mai bun decat al unui shimano mai scumput
- edi_curiosul
- veteran
stiu doar ca e facuta in china, iar daiwa facuta in china nu este cea mai durabila mulineta din pacateSpring scrie:New caldia cum e?
Caldia noua ii foarte OK ... foarte puternica
eu am versiunea Arrow care vine si cu tambur de rezerva ... ii peste Stradic CI4(sau Rarenium) ...
Foarte inchegata - au un sistem nou de a „lega” rotorul de restul mulinetei si au scapat superinzator de un joc ... cu mag sealul sunt f sceptic ... in rest tipic Daiwa - o mulineta f buna la vobler

Totusi de ce nu au mai facut mulinete cu sistemul ala fara arc cand rabatezi pick-upul
? Parea fara moarte

Foarte inchegata - au un sistem nou de a „lega” rotorul de restul mulinetei si au scapat superinzator de un joc ... cu mag sealul sunt f sceptic ... in rest tipic Daiwa - o mulineta f buna la vobler
100% de acord cu tine ... Fuego ala vechi din magneziu cu wormshaft ii scula - e clar peste Stradicurile de atunci sau acumedi_curiosul scrie:ce bine era sa fiu actionar la daiwabogdan82 scrie:
Hai mah Edi ...![]()
ma refer strict la Fuego TD cu oscilatie pe surub infinit, certate e altceva, fuego TD A iar e altceva
consider ca e o mulineta reusita Fuego TD = Luvias TD chiar daca e model vechi![]()
iar antireturul este similat cu certate, nu mai bun decat al unui shimano mai scumput

Totusi de ce nu au mai facut mulinete cu sistemul ala fara arc cand rabatezi pick-upul