stiuca...struna?sau nu....

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 18 Noi 2008, 13:32

Am vazut saptamana aceasta intr-un magazin, niste strune ce par a fi facute dintr-un monofilament gros (0,7 - 1 mm), aproape transparent...erau facute de Balzer si prezentate pe o panoplie de carton albastru, cu un bot de rechin pe ea. Ati folosit asa ceva, sau macar ati auzit ceva despre ele ? Sunt bune? Fire zbuciumate va doresc...

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 18 Noi 2008, 14:22

bogdan_br scrie:Am vazut saptamana aceasta intr-un magazin, niste strune ce par a fi facute dintr-un monofilament gros (0,7 - 1 mm), aproape transparent...erau facute de Balzer si prezentate pe o panoplie de carton albastru, cu un bot de rechin pe ea. Ati folosit asa ceva, sau macar ati auzit ceva despre ele ? Sunt bune? Fire zbuciumate va doresc...
prietenul meu austriac avea asa ceva... dar nu mi s'au parut cine stie ce... posibil sa fie bune :)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 18 Noi 2008, 15:48

daca nu va plac strunele, cea mai buna solutie este leader de fluorocarbon gros, cat de gros va lasa inima :lol:
doar cu textil sau mono la stiuca poate deveni foarte, foarte frustrant :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 18 Noi 2008, 16:31

Ionut the carp scrie: prietenul meu austriac avea asa ceva... dar nu mi s'au parut cine stie ce... posibil sa fie bune :)
e vorba cumva de Olaf? :twisted: ca parca nu era din austria :lol:

nu-mi prea place fluoro mai gros de o,35. :? in special la softuri.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 18 Noi 2008, 19:51

eu dau cu fluoro de 0.6 si nu'i statu in gat nici dintzosului, nici cumetrei si nici bibanului :P

p.s. nuuu... ie vorba de clona mea... nu sti bre ca imi facusem clone ca nu mai afeam unde ma duce la pescuit??

Scrie răspuns