stiuca...struna?sau nu....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
ionut, hai sa vorbim aici de pro sau contra struna la stiuca. 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- senior
-
- senior
Salut, saptamana trecuta monofilamentul PIKEMONO de 20 lb nu a rezistat decat 3 secunde dupa atac, sunt dezamagit de el desi am vazut ca multe persoane il folosesc.
Cineva mi-a recomandat PP de 50lb ca struna,e foarte flexibil si rezistent, se taie greu cu unghiera, acum urmeaza testul dintilor.
Cineva mi-a recomandat PP de 50lb ca struna,e foarte flexibil si rezistent, se taie greu cu unghiera, acum urmeaza testul dintilor.
xxx don't think because they know everything.
sunt mai multi dezamagiti de pike mono. io nu l-am folost. in shimb am vazut ca un fluorocarbon gros rezista mai bine.
textilul se taie greu cu unghiera, dar ia incearca sa-l intinzi bine si apoi sa-l freci f. usor cu o lama. cam asta se intampla si in gura stiucii. firul e tensionat si se atinge de dinti. sa n-ai impresia ca stiuca musca de fir. pur si simplu firul se freaca de ei si avand profilul ascutit sunt ca niste lame.
textilul se taie greu cu unghiera, dar ia incearca sa-l intinzi bine si apoi sa-l freci f. usor cu o lama. cam asta se intampla si in gura stiucii. firul e tensionat si se atinge de dinti. sa n-ai impresia ca stiuca musca de fir. pur si simplu firul se freaca de ei si avand profilul ascutit sunt ca niste lame.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski