spuma poliuretanica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
spuma poliuretanica
La injectarea spumei poliuretanice intr-o matrita, cu ce se "ung" peretii matritei ca spuma sa nu adere de acestia? Dupa cat timp poti deschide matrita?...sau mai bine zis dupa cat timp spuma face crusta intr-o matrita?
Cu multumiri.
Cu multumiri.
Poti injecta spuma intr-o punga pe care ai introdus-o in prealabil in acea matrita.Pe tuburile de spuma este precizat timpul si conditiile de lucru al spumei.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Intre timp am mai citit, am mai intrebat si am aflat cate ceva: teflonu este cel mai bun. Daca afaci matrita din teflon este super, da-i aproape imposibil(pt.mine). Exista spray cu teflon, dai pe matrita si lasi sa se usuce si injectezi. Asta-i the best....si ca pret...Ar mai fi ceva inlocuitori: ceara de parchet diluata cu nu-s ce, ceara de pantofi transparenta (sau numai asa se face?>>?), uleiuri si altele....

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Voblerele Salmo de ex, sunt facute din astfel de spuma poliuretanica si au o super calitate si finisaj
Iar tipul de vobler( sinking sau floating ) ei il obtin tocmai prin controlul densitatii materialului.
o alta calitate a lor e ca muscaturile stiucilor nu lasa urme ca pe cele de balsa ....
Acu' nu stiu daca sunt mai bune decat cele de balsa , dar cert e ca nici rele nu sunt

Iar tipul de vobler( sinking sau floating ) ei il obtin tocmai prin controlul densitatii materialului.
o alta calitate a lor e ca muscaturile stiucilor nu lasa urme ca pe cele de balsa ....
Acu' nu stiu daca sunt mai bune decat cele de balsa , dar cert e ca nici rele nu sunt

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.