spinner incepator
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
spinner incepator
fratzilor nu va suparati pe mine dar sunt si eu un spinner mai nou, as avea si eu o intrebare ce fir textil si ce marca ar trebui sa imi iau pt salau sau avat
Salut incepatorule!
ti-ar trebui un fir bun si subtire.
sunt multe fire textile, fireline 0,12mm si power pro 10-15lb.(il gasesti pe "totalfishing) am folosit, intai fireline vreo 3-4 ani, iar de un an de zile dau numai cu power pro, am pe 3 mulinete....asa de incantat sunt de el, din mai multe motive, rezista mai bine la abraziune decat fireline-ul, este mai rotund, iar rola de pp are 137m nu 110m cat are fireline-ul...
iti urez succes la shoping!
daca vrei mai multe opinii despre fire textile...vezi ca in sectiunea "echipamente si accesorii" sunt mai multe topicuri despre fire textile.
ti-ar trebui un fir bun si subtire.
sunt multe fire textile, fireline 0,12mm si power pro 10-15lb.(il gasesti pe "totalfishing) am folosit, intai fireline vreo 3-4 ani, iar de un an de zile dau numai cu power pro, am pe 3 mulinete....asa de incantat sunt de el, din mai multe motive, rezista mai bine la abraziune decat fireline-ul, este mai rotund, iar rola de pp are 137m nu 110m cat are fireline-ul...
iti urez succes la shoping!
daca vrei mai multe opinii despre fire textile...vezi ca in sectiunea "echipamente si accesorii" sunt mai multe topicuri despre fire textile.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- utilizator nou
sustin spusele prevorbitorului meu dan, nu de putine ori am patit sa ratez(sau sa vad ratandu-se) avati de toate marimile (in special cei mari sariti de 3kg) din cauza textilului. mai ales in cazul in care era folosit cu un batz rapid ... in multe cazuri avatul nu ataca decisiv si daca simte opunere la capatul celalalt al firului, ii da drumu nalucii sau face pe dracu in patru sa scape de ea.
eu unu folosesc mono gamakhatsu de 0.23mm mi se pare un fir f bun de avat , si din punct de vedere al calitatii si al pretului ... vine pe o rola de 250m si costa in jur de 30-35 lei . ti-l recomand cu placere
eu unu folosesc mono gamakhatsu de 0.23mm mi se pare un fir f bun de avat , si din punct de vedere al calitatii si al pretului ... vine pe o rola de 250m si costa in jur de 30-35 lei . ti-l recomand cu placere

- Petru B.GD.N
- senior
neagoe, eu la avat folosesc mai mult textil (power pro) si nu am avut probleme absolut deloc, ba din contra, anul asta am prins avat f bine cu textilul, in conditiile in care am folosit un black bull htc 2.40m, 10-40 g, o lanseta care nu e fast, ci mai degraba mod-fast, iar rateurile nu cred ca au fost mai mult de 10 tot anul, in conditiile in care ma duceam pe rau aproape in fiecare seara cate 1- 4 ore. In concluzie, dpmdv, dc nu ai o lanseta fast poti folosi textil si vei resimti mult mai bine "tunul" avatului.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
pentru vega intrebare ?
pentru ca am si eu HTC Black Bull clasic spinning de 2,70 actiune de 20-60 grame , mediu-fast cum spui si tu
Ce consideri ratare ?
Deci lovitura fara intepare sau lovitura intepare si dupa aceea eliberare la recuperare?
Ca eu cu HTC nu am avut nici o ratare la lovitura adica toti care au lovit i-am intepat fară probleme
pentru ca am si eu HTC Black Bull clasic spinning de 2,70 actiune de 20-60 grame , mediu-fast cum spui si tu
Ce consideri ratare ?
Deci lovitura fara intepare sau lovitura intepare si dupa aceea eliberare la recuperare?
Ca eu cu HTC nu am avut nici o ratare la lovitura adica toti care au lovit i-am intepat fară probleme
the angler is catching xxx, not by the lure