photo share
Corp turnat, 12 gr. Unde nu este agatatura, paleta se poate inlocui cu o ancora suplimentara.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Adica acuma nu mai este iarba ?semlecangheorghe scrie:Stiu nea Mircea cu ceva asemanator trosneam stiucanele Vladimirescului care erau camuflate in iarba..pe vremea cand mai era asa ceva..
florin1948 scrie:Adica acuma nu mai este iarba ?semlecangheorghe scrie:Stiu nea Mircea cu ceva asemanator trosneam stiucanele Vladimirescului care erau camuflate in iarba..pe vremea cand mai era asa ceva..
... multumesc "semlecangheorghe" , cred ca despre asta era vorbasemlecangheorghe scrie:...un spinerbait facut de Mihuta, care mi-a zis ca e pentru''atunci cand sant mofturoase foc''..Lungimea bratelor, in raport cu lestul ,marimea si forma paletelor, si in ultimul rand culoarea skirt-ului, arata ca cel care la facut a insirat la nimereala o suma de elemente adunate cu magnetul de pe tablia mesei.....
Old Radu , daca te referi spinerbait-uri custom vreau sa iti spun ca nu este asa de simplu sa le faci si sa mearga in asa fel incat sa prinda peste...arata ca cel care la facut NU a insirat la nimereala o suma de elemente adunate cu magnetul de pe tablia mesei.....
Vad io bine sau Gigel o modificat un mesaj dupa ce o fost citatold_radu scrie:... multumesc "semlecangheorghe" , cred ca despre asta era vorbasemlecangheorghe scrie:...un spinerbait facut de Mihuta, care mi-a zis ca e pentru''atunci cand sant mofturoase foc''..Lungimea bratelor, in raport cu lestul ,marimea si forma paletelor, si in ultimul rand culoarea skirt-ului, arata ca cel care la facut a insirat la nimereala o suma de elemente adunate cu magnetul de pe tablia mesei.....