spinner bait " in line "
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: spinner bait " in line "
SF scrie:Vad io bine sau Gigel o modificat un mesaj dupa ce o fost citatold_radu scrie:... multumesc "semlecangheorghe" , cred ca despre asta era vorbasemlecangheorghe scrie:...un spinerbait facut de Mihuta, care mi-a zis ca e pentru''atunci cand sant mofturoase foc''..Lungimea bratelor, in raport cu lestul ,marimea si forma paletelor, si in ultimul rand culoarea skirt-ului, arata ca cel care la facut a insirat la nimereala o suma de elemente adunate cu magnetul de pe tablia mesei.....
![]()
Nu ca ar avea vreo importanta faptu ca din greseala o uitat un nu de data asta , da asa , ca si chestie , deci se pot modifica mesaje si dupa ce scrie cineva , nu stiam .
La tine problema e ca ai orbu' gainilor.
...m-am citat pe mine, in caz ca n-ai inteles..si da ,am modificat un mesaj..care-i problema ta??Old Radu... Buah...am scris la repezeala si am gresit ,rectific, deci..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Poate ca am io orbu gainilor , insa ii vorba ca ai modificat un mesaj dupa ce un user o raspuns , sau te faci ca nu intelegi !
Deci am orbu gainilor !semlecangheorghe scrie:Old Radu... Buah...am scris la repezeala si am gresit ,rectific, deci..
"""....arata ca cel care la facut NU a insirat la nimereala o suma de elemente adunate cu magnetul de pe tablia mesei.....
Am sesizat acum vreo 2 luni ca ti-o disparut cate o poza care nu te coafa deloc , acuma modifici mesaje la care s-a raspuns . Cinstit si foarte barbatesc .
- semlecangheorghe
- veteran
old_radu scrie:... multumesc "semlecangheorghe" , cred ca despre asta era vorbasemlecangheorghe scrie:...un spinerbait facut de Mihuta, care mi-a zis ca e pentru''atunci cand sant mofturoase foc''..Lungimea bratelor, in raport cu lestul ,marimea si forma paletelor, si in ultimul rand culoarea skirt-ului, arata ca cel care la facut a insirat la nimereala o suma de elemente adunate cu magnetul de pe tablia mesei.....
Old Radu, acuma m-am prins , ce ai facut tu este o mare magarie..

.
.
@ semlecangheorghe
...atentie la unghii cand lucrezi la abrict !
...nu-i nici o "magarie" , cred ca vremea asta "nashpa" e de vina sau poate faptul ca unii incearca sa devina avocat
...eu nu am nici o treaba cu tine
...iti apreciez lucrarile , nu te-am contrazis niciodata si nici nu ti-am raspuns in mod batjocoritor la postari
...iti doresc numai bine si SPOR !...la cioplit.
...atentie la unghii cand lucrezi la abrict !

...nu-i nici o "magarie" , cred ca vremea asta "nashpa" e de vina sau poate faptul ca unii incearca sa devina avocat
...iti apreciez lucrarile , nu te-am contrazis niciodata si nici nu ti-am raspuns in mod batjocoritor la postari

- semlecangheorghe
- veteran
old_radu scrie:@ semlecangheorghe
...atentie la unghii cand lucrezi la abrict !![]()
Ca sa intelega si S.F. ce ai facut tu de fapt..
Ai dat un copy paste, citandu-ma .Inainte sa dai ''trimite '' ai sters cuvantul ''nu''.Adica ceva de genul..
Mesaj de old_radu » Mie Dec 10, 2014 6:53 pm
@ semlecangheorghe
...atentie la unghi cand lucrezi la abrict !![]()
...eu de fapt am tot timpul treaba cu tine cu tine
... nu iti apreciez lucrarile , nu te-am contrazis niciodata pe fata si nici nu ti-am raspuns in mod batjocoritor la postari decat pe la spate..
...iti doresc numai bine si SPOR !...la ciordit...
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Cu diferenta ca tu ai scos din context cuvantul''nu'',care dadea un alt sens celor scrise de mine..
Eu an citit raspunsul tau si am crezut ca am gresit eu , din graba..
Practic mi-ai modificat mesajul ,in ochii unora ca si S.F., reiesind ca eu l-am modifcat..cum naiba sa il modific, ca io n-am butoane de moderator??
Eu an citit raspunsul tau si am crezut ca am gresit eu , din graba..
Practic mi-ai modificat mesajul ,in ochii unora ca si S.F., reiesind ca eu l-am modifcat..cum naiba sa il modific, ca io n-am butoane de moderator??
.
.
old_radu scrie:@ semlecangheorghe
...
- semlecangheorghe
- veteran
De buna credinta , mi-am ceurt scuze fata de tine si am pierdut timp sa iti explic pct-ul meu de vedere.Nu o sa se mai intimple si daca ai fi om de caracter ti-ai cere scuze..
La final iti spun ca mi se rupe de aprecierile tale, si as fi mult mai fericit daca asputea sta cumva ferit de penibila ta atentie..
La final iti spun ca mi se rupe de aprecierile tale, si as fi mult mai fericit daca asputea sta cumva ferit de penibila ta atentie..

.
.