spinner bait " in line "
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: spinner bait " in line "
@ semlecangheorghe
...nu o sa intru in jocul tau deoarece stiu ca ai "antrenament" in "dispute amicale" in acest forum si probabil si in altele
...daca ai fi avut simtul umorului si poate ceva creier in plus nu ti-ai fi permis sa intervi in numele altuia si sa dai replici la postarea mea
...iti recomand amical sa-ti vezi de borcane si daca iti doresti replici in stilul tau caracteristic te invit aici unde iti este locul si te simti bine : "Arena, singurul topic de polemici."
...daca este sa imi cer scuze o fac chiar acum , dar nici intr-un caz nu iti sunt adresate
@ florin1948
...imi pare rau daca din cauza mea s-a "patat" acest topic.
SCUZE , MII DE SCUZE !!!
SANATATE !!!
...nu o sa intru in jocul tau deoarece stiu ca ai "antrenament" in "dispute amicale" in acest forum si probabil si in altele
...daca ai fi avut simtul umorului si poate ceva creier in plus nu ti-ai fi permis sa intervi in numele altuia si sa dai replici la postarea mea
...iti recomand amical sa-ti vezi de borcane si daca iti doresti replici in stilul tau caracteristic te invit aici unde iti este locul si te simti bine : "Arena, singurul topic de polemici."
...daca este sa imi cer scuze o fac chiar acum , dar nici intr-un caz nu iti sunt adresate
@ florin1948
...imi pare rau daca din cauza mea s-a "patat" acest topic.
SCUZE , MII DE SCUZE !!!
SANATATE !!!
Cat de pervers esti invechitule!
Ce ai facut arata cat de bolnav esti !
P.S. Masivu e de vina. Peticul ala nu trebuia pus la barca ci la creier!
Ce ai facut arata cat de bolnav esti !
P.S. Masivu e de vina. Peticul ala nu trebuia pus la barca ci la creier!
pescar particular
Scuze Gigel , asta am crezut si io din prima , ca omu o lasat ceva pe afara , da vezi si tu bine cum ai raspuns , te-ai scuzat ca o fost greseala , ca ai rectificat , in fine , la cum s-o derulat faza asa parea .
Scuze Gigel , asta am crezut si io din prima , ca omu o lasat ceva pe afara , da vezi si tu bine cum ai raspuns , te-ai scuzat ca o fost greseala , ca ai rectificat , in fine , la cum s-o derulat faza asa parea .
-
- veteran
Nu e nici o suparare ca ati luat-o iar pe aratura, eu asteptam niste pareri si eventuale sfaturi vis a vis de ce am postat. Rau este ca nu va puteti abtine sa va tot intzepati si nu va dati seama ca astfel poluati bunatate de forum. Ce aveti de impartit, numai voi stiti. Parca vad galeriile la un meci de fotbal : " sa moara Dinamo " , " cine tine cu Steaua, sa le f...t familia " si mai pot da multe exemple de incurajari pline de sportivitate si dragoste netarmurita pentru un club sau altul. Acuma ca vreti voi sa-l mancati pe Gigi Semlecan cu pene si cu fulgi cu tot, depinde de preferintele culinare ale fiecaruia. Realitatea e ca Gigi face niste voblere frumoase, muncite si pe mine asta ma intereseaza. Ca in viata de toate zilele este vegetarian, ca apartine cultului penticostal, ca s-a insurat pentru avere si viseaza sa se duca sa pescuiasca pe Marte, asta e problema lui si nu-mi bat eu capul cu asta. Precizez ca am zis :" NU-mi bat capul" ca sa nu se interpreteze gresit.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
- semlecangheorghe
- veteran
SF scrie:Scuze Gigel , asta am crezut si io din prima , ca omu o lasat ceva pe afara , da vezi si tu bine cum ai raspuns , te-ai scuzat ca o fost greseala , ca ai rectificat , in fine , la cum s-o derulat faza asa parea .
Stai linistit, nu-i problema..chiar n-am chef de nici o cearta nici cu tine nici cu altcineva..doar pescuit.Daca se poate..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Cel care a stricat topicul este cel care strica toate topicurile si uita sa ia xanax-ul.vezi problema lui nesfarsita cu Masivu!
Legat de naluca Dvs , nu este un spinner inline
Este un jig cu paleta atasata
Spinnerul inline este cu totul altceva.
Asta nu va ia nimic din meritele de a va face singur nalucile, care in mai toate cazurile( ex cel mai bun SG lures) prind peste
Fire intinse si inspiratie in continuare!
Asta nu va ia nimic din meritele de a va face singur nalucile, care in mai toate cazurile( ex cel mai bun SG lures) prind peste
Fire intinse si inspiratie in continuare!
pescar particular
-
- veteran
[quote="viorel."]Cel care a stricat topicul este cel care strica toate topicurile si uita sa ia xanax-ul.vezi problema lui nesfarsita cu Masivu!
Hai sa nu incurcam borcanele, cum zice prietenul lui Masivu ( care poate are si el dreptatea lui, cine stie ?) Nu este jig - jigul de regula este turnat din plumb pe cand ce am facut eu este turnat din rasina, lestat. De regula, jigul are inelul de tractiune la 90 ( 60)grade fata de tija carligului iar la al meu este in linie cu tija carligului. Ca sa poti monta un skirt naluca trebuie sa fie facuta din constructie pentru asa ceva, ceea ce jigul,de regula nu are. Iar daca o sa te uiti pe site-urile de specialitate ai sa vezi ca se utilizeaza aceasta denumire. De fapt sant trei feluri : spinner bait , spinner blade si spinner in line. Ca pot exista variatiuni pe aceeasi tema, asemanari si deosebiri, sa fim noi sanatosi !
Hai sa nu incurcam borcanele, cum zice prietenul lui Masivu ( care poate are si el dreptatea lui, cine stie ?) Nu este jig - jigul de regula este turnat din plumb pe cand ce am facut eu este turnat din rasina, lestat. De regula, jigul are inelul de tractiune la 90 ( 60)grade fata de tija carligului iar la al meu este in linie cu tija carligului. Ca sa poti monta un skirt naluca trebuie sa fie facuta din constructie pentru asa ceva, ceea ce jigul,de regula nu are. Iar daca o sa te uiti pe site-urile de specialitate ai sa vezi ca se utilizeaza aceasta denumire. De fapt sant trei feluri : spinner bait , spinner blade si spinner in line. Ca pot exista variatiuni pe aceeasi tema, asemanari si deosebiri, sa fim noi sanatosi !

Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.