Sonar Humminbird Piranha Max 210
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
sal.ti butonul apasat pana apare imaginea cu meniul temporar start-up meniu [light ] ai 5 trepte de luminozitate [sensitivity]cu aceasta functie controlezi calitatea detaliilor afisate pe display [depth range]aici il setezi pe auto ptr a urmarii fundul apei [zoom] setezi pe auto ptr o vedere mai amanuntita a structurii si a pestilor care nu se vad in timpul unei functionari normale [chart speed]functie cu 5 trepte cu care determini viteza de miscare a detaliilor pe display [xxx alarm]selecteaza off ptr oprirea alarmei este deranjanta,cel putin ptr mine, ai 3 simboluri 1 peste mare 2 peste mare si mijlociu 3 toti pestii [depth alarm] optez ptr off ptr ca aceasta functie in caz contrar te avertizeaza despre diferentele de adancime cea ce nu-mi pare a fi de folos [setup]aici sunt cateva functii suplimentare : contrast , xxx id, bottom view, language, units. [contrast] aici se defineste dupa bunul plac al fiecaruia [bottom view]aici poti selecta cum sa se vada structura fundului apei , ai 4 posibilitati :structure id, black, white line, si inverse. [battery alarm]instiintare in caz ca bateria da semne de oboseala aici sunt mai multe de spus despre modul de folosire si tipul de baterie [units] unitatea de masura poate fi simplu de setat ,in cazul nostru:metri si celsiusvep75 scrie:buna seara,
manual de utilizare in lb romana a sonarului piranha max 210 / 220 are cineva ...please! Dau berea ....:
Daca nu intrebi un cunascator...fishi scrie:setarea cu celsius si metri nu o pot gasi deloc!!!!!

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
Iti recomand ca pe firul rosu + al sonarului sa montezi o siguranta [protectie] de 2 ah care costa o nimica toata,sunt convins ca in sonar exista asa ceva dar este mai bine sa fi sigur ca in caz de flux de curent sa fie protejat nu ma pricep la electricitate dar la indemnul unui meserias asa am procedat iar despre baterie .....crede-ma ca am inebunit cautand ceva special ptr sonar la toate magazinele de specialitate dar nu am gasit decat de dimensiuni f mari am inteles ca ar fi buni niste acumulatori care se pot gasi la magazinele cu componente de calc.dar sincer eu il folosesc la bateria de masina cat despre sonda daca ai ceva nelamuriri ....mai vbvep75 scrie:buna seara,
manual de utilizare in lb romana a sonarului piranha max 210 / 220 are cineva ...please! Dau berea ....: