Sonar Humminbird Piranha Max 210
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
gataaaa a venit e misto.... sunt curios de mor , cum functioneaza teste, chestii etc
!!! - noutati vazute pe viu si citite in prospect:
@ovidiu : suportul de prindere al transducerului are posibilitatea (prin sistemul de prindere) de basculare (pentru mal,transport, apa mica etc.)
@tavi : scaneaza si face cam tot (temperatura..marime pesti , alarma pesti, fund pietros-malos..) numai ca nu iti indica la bord viteza de deplasare.
una peste alta cred ca este facut sa-l poata folosi si militienii daca citesc cu atentie instructiunile
din pacate mai trebuie asteptat pana sa scot barca din magazie, nu de alta da-s cam multi pe afara!
multumesc tuturor celor implicati cu sfaturi !
!!! - noutati vazute pe viu si citite in prospect:
@ovidiu : suportul de prindere al transducerului are posibilitatea (prin sistemul de prindere) de basculare (pentru mal,transport, apa mica etc.)
@tavi : scaneaza si face cam tot (temperatura..marime pesti , alarma pesti, fund pietros-malos..) numai ca nu iti indica la bord viteza de deplasare.
una peste alta cred ca este facut sa-l poata folosi si militienii daca citesc cu atentie instructiunile
din pacate mai trebuie asteptat pana sa scot barca din magazie, nu de alta da-s cam multi pe afara!
multumesc tuturor celor implicati cu sfaturi !
am cumparat si eu un piranhamax 210 si vreau te rog sa-mi spui daca-l pot folosi la bateria de la masina daca da am inteles ca tre sa-i atases o siguranta unde anume pot gasi o asfel de siguranta si unde se monteaza pe firul cu rosu sau pe celalalt?daca esti amabil sa-mi transmiti anumite informatii care crezi ca mi-ar fi de folos,mutumescArmand scrie:Salutare!
In primul rand, avand in vedere ca este facut pentru americani, mie mi se pare foarte robust si gogoman-proof. Are manual care iti explica TOT.
Dupa care, iarasi important! Este sonar fix(nu portabil) adik trebe sa iti iei si baterie pt el. Eu mi-am pus baterie de UPS de 12V cu 7Ah la care mi-a pus un prieten o siguranta de 1 sau 2 Ah. La bateria asta cred ca nu trebuie sa o incarc niciodata toata viata Sonarului![]()
Acum..pozitionarea in barca a sonarului nu e importanta deloc...eu il las liber si il mut de colo colo
Important e cum pui receptorul/transmitatorul. Scrie in manual dar iti zic si Yo...trebuie sa fie la cativa cm sub suprabata apei si pus intr-o anumita pozitie(scrie in manual). Ei zic acolo sa il prinzi un suruburi de fundul barcii insa daca ai o gonflabila o sa fie un pic cam greusi pe deasupra o sa il freci de fundul apei cand scoti barca la mal...
Eu l-am prins in cap la o shipca de lemn groasa de vreo 3-4 cm lata de vreo 5 si un pic mai lunga decat oglinga la gonflabila. Avantajul meu e ca cel de la care am luat barca (sar'na boierule) prinsese deja 2 suruburi pe oglinda si pot prinde batzul in suruburile alea(faci 2 gauri si iei 2 piulite cu fluturash)
In nici un caz sa nu lasi receiverul liber in spatele barcii ca ti-l agatza motorul
si sa ai grija cand iesi sa nu-l strici in pietre!
SPOR!
Eeeeeee....n-a avut inca ocazia....de abia s-a innoit....la unii vine mos Craciun si in Februarie...dan bobei scrie:Oligarhule! L-ai folosit pana acum?

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com