Sonar Humminbird Piranha Max 210

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 23 Dec 2007, 12:23

Oglinda barcii= placa de lemn din spatele barcilor gomflabile prevazute din fabricatie.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

mitzocu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mitzocu » 23 Dec 2007, 16:45

Ma gandeam eu ca asta e oglinda barcii, mersi mult
A folosit cineva garmin 140?
Sunt tare curios ce pareri voi afla

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 27 Dec 2007, 12:11

gataaaa a venit e misto.... sunt curios de mor , cum functioneaza teste, chestii etc

!!! - noutati vazute pe viu si citite in prospect:

@ovidiu : suportul de prindere al transducerului are posibilitatea (prin sistemul de prindere) de basculare (pentru mal,transport, apa mica etc.)

@tavi : scaneaza si face cam tot (temperatura..marime pesti , alarma pesti, fund pietros-malos..) numai ca nu iti indica la bord viteza de deplasare.

una peste alta cred ca este facut sa-l poata folosi si militienii daca citesc cu atentie instructiunile

din pacate mai trebuie asteptat pana sa scot barca din magazie, nu de alta da-s cam multi pe afara!

multumesc tuturor celor implicati cu sfaturi !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Dec 2007, 12:15

No fain.
paguba-n ciuperci ca nu-ti indica viteza de deplasare.

GIGA
junior
junior

Mesaj de GIGA » 21 Ian 2008, 12:02

Armand scrie:Salutare!

In primul rand, avand in vedere ca este facut pentru americani, mie mi se pare foarte robust si gogoman-proof. Are manual care iti explica TOT.

Dupa care, iarasi important! Este sonar fix(nu portabil) adik trebe sa iti iei si baterie pt el. Eu mi-am pus baterie de UPS de 12V cu 7Ah la care mi-a pus un prieten o siguranta de 1 sau 2 Ah. La bateria asta cred ca nu trebuie sa o incarc niciodata toata viata Sonarului :lol:

Acum..pozitionarea in barca a sonarului nu e importanta deloc...eu il las liber si il mut de colo colo
Important e cum pui receptorul/transmitatorul. Scrie in manual dar iti zic si Yo...trebuie sa fie la cativa cm sub suprabata apei si pus intr-o anumita pozitie(scrie in manual). Ei zic acolo sa il prinzi un suruburi de fundul barcii insa daca ai o gonflabila o sa fie un pic cam greu :wink: si pe deasupra o sa il freci de fundul apei cand scoti barca la mal...

Eu l-am prins in cap la o shipca de lemn groasa de vreo 3-4 cm lata de vreo 5 si un pic mai lunga decat oglinga la gonflabila. Avantajul meu e ca cel de la care am luat barca (sar'na boierule) prinsese deja 2 suruburi pe oglinda si pot prinde batzul in suruburile alea(faci 2 gauri si iei 2 piulite cu fluturash)

In nici un caz sa nu lasi receiverul liber in spatele barcii ca ti-l agatza motorul
si sa ai grija cand iesi sa nu-l strici in pietre!

SPOR!
am cumparat si eu un piranhamax 210 si vreau te rog sa-mi spui daca-l pot folosi la bateria de la masina daca da am inteles ca tre sa-i atases o siguranta unde anume pot gasi o asfel de siguranta si unde se monteaza pe firul cu rosu sau pe celalalt?daca esti amabil sa-mi transmiti anumite informatii care crezi ca mi-ar fi de folos,mutumesc

vep75
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de vep75 » 14 Feb 2008, 20:45

buna seara,
manual de utilizare in lb romana a sonarului piranha max 210 / 220 are cineva ...please! Dau berea .... :? :

GIGA
junior
junior

Mesaj de GIGA » 14 Feb 2008, 21:03

vep75 scrie:buna seara,
manual de utilizare in lb romana a sonarului piranha max 210 / 220 are cineva ...please! Dau berea .... :? :
Cu tot respectul dar este cam mult de scris.. in schimb, spune-mi ce anume te intereseaza si te ajut.. daca aveam un scaner treaba era mai simpla

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 16 Feb 2008, 08:44

Am si eu un Piranha max 215 portable si daca are cineva ceva instructiuni de folosire raman dator.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 16 Feb 2008, 10:19

Oligarhule! L-ai folosit pana acum?

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 16 Feb 2008, 10:45

dan bobei scrie:Oligarhule! L-ai folosit pana acum?
Eeeeeee....n-a avut inca ocazia....de abia s-a innoit....la unii vine mos Craciun si in Februarie... :P

Scrie răspuns