Siweida

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Puiu.BZ
veteran
veteran

Siweida

Mesaj de Puiu.BZ » 12 Mai 2008, 07:34

Telescopice cu maner detasabil....de 2.40 sau 2.70???? Posesorii sa posteze impresii tehnico-artistice vis a vis de scula!

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 13 Mai 2008, 11:07

Multumesc moderatorului care a mutat topicul. Scuze in acelasi timp..

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 13 Mai 2008, 12:01

le'am pipait cu atentie pe toate: 2,10, 2,40 si 2,70. de pescuit am pescuit decat cu 2,40, este de departe cea mai bine echilibrata dintre cele trei.

la prima impresie: manerul e la fix, inele bune, destul de ieftina, usoara, cu cateva neajunsuri: distanta foarte mare intre inelul de varf si celalalt, putin cam fragila pentru plaja superioara de aruncare, foarte putin senzitiva. nu am prins peste cu ea sa vad cum tine la frecus. una peste alta pentru un travel rod e buna, poti sa dai cam la orice cu ea, de la pluta la jig.

celelalte nu stau deloc bine in mana, nici cu mulineta pe ele nici fara, sunt complet dezechilibrate :?

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 14 Mai 2008, 17:11

Thks man!

2do
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de 2do » 29 Aug 2008, 15:41

Am dat cu un 2.40, o bijuterie de lanseta, calitate, finisaje etc ... f bine se echilibra cu mulineta mea care e un pic mai grea, era noua nouta, eram supra incantat de ea ... dar a durat cam 2 ore bucuria :)

la o aruncare ceva mai in forta cu o lingurita mica de pastrav (max. 7-8 g) a troznit ca un biscuite, sau mai bine zis ca o grisina ... daca s-ar vinde ca twix-urile cate 2 la pachet as recomanda-o din toata inima :) ... asa, aviz amatorilor.

repet, pana sa se rupa nu am avut absolut nimic ce sa-i reprosez (poate un pic prea moale), dar nu o recomand decat la pescuit de superfinete si cu mare grija la aruncari

p.s. e prima lanseta din viata mea pe care o rup ... si mi-au trecut multe prin mana :)

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 29 Aug 2008, 23:42

SIWEIDA = C H I N A
Cea mai execrabila calitate! Fratilor, nu aruncati banii pe asa ceva!E naspa tot:bete, mulinete, voblere, etc! Eu cred ca marfa este facuta pe barca de salvare a vaporului ancorat in portul chinezesc... Sau ma rog. :roll:
Apropo de ce se scria mai sus: am incercat acu cativa ani o SHIMANO CATANA de lingura la 2,70 m. Cum am mufat tronsoanele si i-am dat un impuls batului, a puscat cam 15 cm dn varf! :shock: La care vanzatorul: Nici o problema! E de la transport! Luati altul... :oops: Mi-am luat talpasitza!! :lol:

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 06 Mar 2009, 12:42

@topGhear

Ia uita-te nitel pe linckul asta de mai jos, al unuia dintre Senior Web designerii unei fabrici de scule de pescuit. Ia la bani marunti lista aia si vei gasi o gramada de firme care-si fac produsele in fabrica respectiva din Beijing si care odata cu manufacturarea produselor au primit si suport din partea designerului fabricii :idea:

http://www.controla.co.uk/training-dire ... s/Fishing/

Pozitia 3 din lista e ocupata de Beijing Siweida fishing Tackle.
:!:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 07 Mar 2009, 08:54

legio1083 scrie:@topGhear

Ia uita-te nitel pe linckul asta de mai jos, al unuia dintre Senior Web designerii unei fabrici de scule de pescuit. Ia la bani marunti lista aia si vei gasi o gramada de firme care-si fac produsele in fabrica respectiva din Beijing si care odata cu manufacturarea produselor au primit si suport din partea designerului fabricii :idea:

http://www.controla.co.uk/training-dire ... s/Fishing/

Pozitia 3 din lista e ocupata de Beijing Siweida fishing Tackle.
:!:
dac nu ai vazut e in ordine alfabetica descrierea fiecarei firme

iar in legatura cu sweida e de toata cacaua,am vrut sa imi iau ceva ptr caras iar cand am aflat unde se fabrica........ (dupa ce vanzatorul imi spunea ca e din polonia ) :D

am vazut-o si pe aia din 4 buc travel in tub si cand am pus mana si am scuturat putzin de ea am crezut ca se rupe,iar cine a primit un batz asemanator l-a rupt cu un minow in curent pe olt :lol:

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 11 Mar 2009, 08:59

iar in legatura cu sweida e de toata cacaua,am vrut sa imi iau ceva ptr caras iar cand am aflat unde se fabrica........
Daca ne uitam pe tot ce este in jurul nostru, scrie Made in China. Ce facem? Nu mai mancam si nu ne mai imbracam? Nu mai conducem BMW pentru ca maciulia de la schimbator este facuta in China? Nu mai ne uitam la televizor ca este, cu siguranta, facut in China? Misto asocierea asta, daca e China, e jaf. Asa gandeste romanul, desi nu-si da seama, ca si acea Daiwa de pe Cabelas sau de la vreun magazin din Romania, este facuta tot in China. Suntem snobi si ne place, nu avem remediu.

Siweida poate fi caracterizata altfel - o marca de top, dintre cele chinezesti, ieftine. Evident, nu are calitatea sculelor japoneze sau hand made dincolo de Ocean, insa nici pretul nu este acelasi.

Haideti sa incercam sa judecam dincolo de "China? Bleahhhhhhhhhh"

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 11 Mar 2009, 15:29

Cea mai execrabila calitate!
pot sa te contrazic , plasticele lor sint super bune , ma refer la model Samba :wink:

Scrie răspuns