Siweida

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 11 Mar 2009, 15:43

In afara de asta, guess what scrie pe acest Jointed...

http://forum.4tuning.ro/album.php?album ... reid=11183

Lanseta cast de 950 de lei, mulineta de 1600 si vobler de 3.5 lei, luat de mana mea din Europa, de la standul Siweida. In aceasta combinatie am prins ceva stiuculite nevinovate.

Imi place lumea care vorbeste fara sa stie. Serios, imi place! Ca este usor sa le arati ca gresesc, nu de alta.

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 11 Mar 2009, 17:53

Striper scrie:In afara de asta, guess what scrie pe acest Jointed...

http://forum.4tuning.ro/album.php?album ... reid=11183

Lanseta cast de 950 de lei, mulineta de 1600 si vobler de 3.5 lei, luat de mana mea din Europa, de la standul Siweida. In aceasta combinatie am prins ceva stiuculite nevinovate.

Imi place lumea care vorbeste fara sa stie. Serios, imi place! Ca este usor sa le arati ca gresesc, nu de alta.

Si mie-mi " place lumea care vorbeste fara sa stie". Dar sincer nu as da 950 de lei pe o lanseta din Europa fie ea si cast si Siweida. :roll:
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 11 Mar 2009, 20:46

" Stiuculite nevinovate" puteai sa iei si cu un bat facut din plopul din spatele blocului , si daca pui ancore la un placheu de pantof prinzi si cu ala :wink:

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 11 Mar 2009, 21:33

antevorbitorul are probleme la convertire leu nou- vechi

dar, despre respectiva serie de travel rod siweida, sunt dragute, binisor finisate si destul de rezistente .

De ex, am un prieten care are siweida travel 2,4, careia i-a taiat 5 cm din varf (e damblaua lui, asa face la fiecare lanseta) si cu care a scos somn de ~ 5kg, pe canalul de apa calda de la Isalnita (pescuia la rotativa dupa clean).

Din 3 posesori de astfel de lansete, toti sunt multumiti si nu au avut probleme cu ele,

Ceva similar gasesti si la trabucco, dar mai scump.

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 12 Mar 2009, 08:21

Dragi amici, daca ziceam ca sculele sunt Siweida, ziceam luate de mana mea din Europa, insa doar voblerul este Siweida. In rest, nimic interesant, ceva ce rimeaza cu Fizz si ceva si ceva tot japonez, un bat ce rimeaza cu Seiko. Extrapolati voi... Si preturile sunt in lei noi.

Vroiam sa zic ca poti da si cu voblere de 3 lei, la propriu, dar cu scule de top. Atata timp cat prind.

Trebuie sa ma exprim pe intelesul carcotasilor, ca se cauta nod in papura, nu gluma.

Poate ca antevorbitorul nu are probleme la convertire, unii au probleme la citit atent. Cat despre Mamba cel Negru, mersi de sustinere - vi in sprijinul afirmatiei ca, nu tot ce e China, este "cea mai execrabila calitate".

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 12 Mar 2009, 08:38

@Striper
Spune-mi si mie pe unde este standul asta in Europa? E cumva in Niro sau in Dragon 7-8? Eu merg cam des acolo dupa marfa dar nu am avut timp sa ma uit la scule de pescuit.

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 12 Mar 2009, 08:59

Eu am fost o singura data, cand am luat si plastice si voblere. Strict pentru aceste naluci m-am dus. Nu stiu exact cum sa-ti explic, dar este in zona randurilor lungi cu tarabe, nu este in interior, in Dragonul Rosu, cum este, parca, Baracuda. Din parcarea mare, a dragonului, stiu ca am mers 5 minute spre zona de tarabe si am gasit imediat. Sunt mai multe locatii cu scule de pescuit. Imi pare rau ca nu stiu sa dau mai multe detalii exacte.

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 12 Mar 2009, 13:16

@Striper
Multam fain! Am inteles unde e. Sunt mai multe tarabe cu scule de pescuit.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 14 Mar 2009, 13:35

Striper scrie:
iar in legatura cu sweida e de toata cacaua,am vrut sa imi iau ceva ptr caras iar cand am aflat unde se fabrica........
Daca ne uitam pe tot ce este in jurul nostru, scrie Made in China. Ce facem? Nu mai mancam si nu ne mai imbracam? Nu mai conducem BMW pentru ca maciulia de la schimbator este facuta in China? Nu mai ne uitam la televizor ca este, cu siguranta, facut in China? Misto asocierea asta, daca e China, e jaf. Asa gandeste romanul, desi nu-si da seama, ca si acea Daiwa de pe Cabelas sau de la vreun magazin din Romania, este facuta tot in China. Suntem snobi si ne place, nu avem remediu.

Siweida poate fi caracterizata altfel - o marca de top, dintre cele chinezesti, ieftine. Evident, nu are calitatea sculelor japoneze sau hand made dincolo de Ocean, insa nici pretul nu este acelasi.

Haideti sa incercam sa judecam dincolo de "China? Bleahhhhhhhhhh"
eu vb de batz nu de acesorii la masini si alte prosti

dac esti fan china e prob ta,in niro gasesti ce vrei

si dac vrei sa iti iei sweida si sa te tina cateva luni nu ai de cat,poate asa gandesti si in privintza altor lucruri

nu vb de gume sau alte dracii doar de batz in sine care e o investitzie proasta la banii aia

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 14 Mar 2009, 15:16

Of, of... Cred ca e de vina uichendul...

Domnule edâ„¢, va rog sa citit tot, nu doar ce va face placere. NUMAI acel vobler este Siweida, batul cu pricina fiind un Burroughs. Mulineta, e altceva... o "chinezarie" de cast de doar 155 de grame :)

Eu faceam haz de cei care cand aud de China, asociaza cu trompete, jafuri sau alte scule de doi bani. Fara sa-si dea seama ca, de fapt, tot ceea ce ne inconjoara, se invarte in jurul acestui minunat popor comunist pus pe munca. Chiar si Daiwele acelea scumpe, le putem numara pe degete, pe cele care se mai fac acolo unde trebuie, in arhipelagul din Oceanul Pacific.

Va stau la dispozitie cu alte lamurir daca nu ati inteles. Ma pregatesc si cu desene, schite, creioane chimice, poze si filme, ca sa intelegeti pe indelete.

Un uichend placut si plin de capturi rasarite!

Scrie răspuns