discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
TopGear
- senior

Bine, dragi tovarasi spiningari, am inteles mesajele voastre. Dati banii pe ce vreti voi, ca doar este democratie, nu?
Comparatia cu BMW-ul, eu zic ca nu isi are locul, deoarece "maciulia" de la schimbator nu influenteaza buna functionare a masinii. Si oricum nu este made in China, cat Cehia sau Polonia. [whatever]
Ideea mea este ca tot ce era SIWEIDA din ca am vazut eu, era cacao pe batz. Am auzit si eu ca i-a cumparat DAM-ul [ha-ha..] si ca sunt calitate. Ma rog.. Spor la cuparaturi !

-
edâ„¢
- veteran

-
Striper scrie:Of, of... Cred ca e de vina uichendul...
Domnule edâ„¢, va rog sa citit tot, nu doar ce va face placere. NUMAI acel vobler este Siweida, batul cu pricina fiind un Burroughs. Mulineta, e altceva... o "chinezarie" de cast de doar 155 de grame
Eu faceam haz de cei care cand aud de China, asociaza cu trompete, jafuri sau alte scule de doi bani. Fara sa-si dea seama ca, de fapt, tot ceea ce ne inconjoara, se invarte in jurul acestui minunat popor comunist pus pe munca. Chiar si Daiwele acelea scumpe, le putem numara pe degete, pe cele care se mai fac acolo unde trebuie, in arhipelagul din Oceanul Pacific.
Va stau la dispozitie cu alte lamurir daca nu ati inteles. Ma pregatesc si cu desene, schite, creioane chimice, poze si filme, ca sa intelegeti pe indelete.
Un uichend placut si plin de capturi rasarite!
numele topicului''siweida'' prima postare: Telescopice cu maner detasabil....de 2.40 sau 2.70???? Posesorii sa posteze impresii tehnico-artistice vis a vis de scula!
eu vb de betze nu de wb ca cu astea nu am avut de-a face
si chinezii fac lucruri bune dar putzine iar astea nu intra in discutzie acum
-
aquatech
- utilizator nou

legio1083 scrie:@topGhear
Ia uita-te nitel pe linckul asta de mai jos, al unuia dintre Senior Web designerii unei fabrici de scule de pescuit. Ia la bani marunti lista aia si vei gasi o gramada de firme care-si fac produsele in fabrica respectiva din Beijing si care odata cu manufacturarea produselor au primit si suport din partea designerului fabricii
http://www.controla.co.uk/training-dire ... s/Fishing/
Pozitia 3 din lista e ocupata de Beijing Siweida fishing Tackle.

Nu pot sa nu ma amuz!!!
Hmmmm, sa vedem noi parerea despre Siweida a sus numitului Legio1083 la data de 21 iul 2008, de pe alt forum
http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=6&t=2483 !!!!
Sa inteleg ca intre timp a avut parte de o "iluminare", ... sau poate ca nu e vorba de acelasi Legio, ... sau poate ca acum vinde aceste produse prin Moldova !!!
In rest sa auzim numai de bine!