Shimano Stradic modelul FB
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Shimano Stradic modelul FB
A aparut un nou model de Stradic, este vorba de modelul FB. Eu am modelul 2500 FH din State. Arata bine modelul asta nou FB. Ce ziceti de el? Tambur auriu, capac frana alb, manivela dubla argintie. Se pare ca are ceva imbunatatiri fata de modelul FH, atat la design cat si la angrenaj. Oricum si FH-ul este super, dar asta nou FB arata marfa, acum nu ramane decat sa aflam cum se comporta.
Numai bine![/b]
Numai bine![/b]
Re: Shimano Stradic modelul FB
[quote="andrei-ovidiu"] Tambur auriu, capac frana alb, manivela dubla argintie.
Numai bine![/b][/quote]
Mai , voua nu vi se pare ca Stradic-urile au o culoare asa , de....fetite . Zau , albastru ala seamana cu un roz bombon . Parerea mea .
Fir Intins!!!
Numai bine![/b][/quote]
Mai , voua nu vi se pare ca Stradic-urile au o culoare asa , de....fetite . Zau , albastru ala seamana cu un roz bombon . Parerea mea .
Fir Intins!!!
-
- veteran
conteaza ce stie sa faca, nu cum arata, oricum eu sunt de parere ca Stradic-urile arata ca niste PERLE si pe dinafara si pe dinauntru. eu am un Stradic 2500 FH si e super. arata, merge si se comporta excelent. am pescuit-o la pastrav, avat, clean. pescuind la avat mi-a dat un somn(peste 10 kg. am estimat eu) de am crezut ca-mi "rupe" ansamblul, dar Stradic-ul s-a comportat excelent, aviz celor care sustin ca se "blocheaza" in peste mare. aiurea, doar e Shimano, si nu din categorie inferioara de pret.
Ce pot spune e ca modelele mai vechi de SHIMANO STRADIC sunt mai bune ,mai rezistente decat cele noi,poate va interveni Mihai Florescu si va va da mai multe amanunte tehnice despre aceasta.
Andrei referitor la peste mare eu am prins peste f. bataios(red xxx) de 10,4kg. in apa destul de iute (era reflux) cu o mulineta ABU CARDINAL 600U ,mulineta pt. pescuit ultra light (pret pe atunci $59,99,acum $29,99)in apa dulce(nu si sarata) si fir FIRELINE DE 4lb.nu mi s-a blocat mulineta.am blocat doar pestele pt. moment l-am masurat ,cantarit si eliberat.
Multi pescari confunda mulineta cu macaraua sau cricul.
Jean Scurtu
Andrei referitor la peste mare eu am prins peste f. bataios(red xxx) de 10,4kg. in apa destul de iute (era reflux) cu o mulineta ABU CARDINAL 600U ,mulineta pt. pescuit ultra light (pret pe atunci $59,99,acum $29,99)in apa dulce(nu si sarata) si fir FIRELINE DE 4lb.nu mi s-a blocat mulineta.am blocat doar pestele pt. moment l-am masurat ,cantarit si eliberat.
Multi pescari confunda mulineta cu macaraua sau cricul.
Jean Scurtu
-
- utilizator constant
-
- veteran
nu nici vorba, stau cam rau u banii. as vrea eu sa pun mana pe una sa vad cum e. momentan am un Stradic 2500 FH, facut pt. piata americana, made in Japan, si o Daiwa Emblem Z 1500 tot made in Japan( pe care vreau s-o si dau, sa vedem....). mulinete cum fac japonezii de la Shimano si Daiwa, oricum nu gasesti fie ele ce firma or fi...... DAM, BALZER,SERT,CORMORAN,OKUMA,etc. 2 mari nume in acest domeniu produc, ofera si raspund mereu provocarilor pietei, CALITATIV ele sunt de departe nr. 1. acum clasificarea o face fiecare. oricum designul, performantele, si look-ul noului Stradic sunt de apreciat si sper eu sa nu ramnem la nesfarsit cu "uitatu pe Net" la aceste produse. 

-
- veteran
[quote="andrei-ovidiu"]conteaza ce stie sa faca, nu cum arata, oricum eu sunt de parere ca Stradic-urile arata ca niste PERLE si pe dinafara si pe dinauntru. eu am un Stradic 2500 FH si e super. arata, merge si se comporta excelent. am pescuit-o la pastrav, avat, clean. pescuind la avat mi-a dat un somn(peste 10 kg. am estimat eu) de am crezut ca-mi "rupe" ansamblul, dar Stradic-ul s-a comportat excelent, aviz celor care sustin ca se "blocheaza" in peste mare. aiurea, doar e Shimano, si nu din categorie inferioara de pret.[/quote]
Ce bulan au unii . Tin minte ca ti-o mai intrat un somn la vreo 10 kg tot asa , pescuind la avat , doar ca atunci ti-o dat la Capricorn , care si el s-a comportat excelent . Nu stiu ce fac , da pe mine nu ma toaca dinastea .
Referitor la Stardic asta , imi aduc aminte ca si eu am vrut sa-l cumpar . In timp ce mergeam spre pravalie , numa Stradicuri si Capricorni mi se invirteau prin rulmenti creierului . Cind am intrat imediat m-a luat in primire big boss , pe angajati i-am chinuit in alte dati , anterioare si se fereau de mine . Cind a aflat ca vreu o mulineta i s-o luminat fata ca o luna plina . O inceput sa-mi insire tot felul de povesti pe acolo in timp ce ochii mei studiau marfa . Si in timp ce ma holbam io la vitrina cu bunatati , vad asa in coltul mai prafuit a vitrinei o scula de pe care nu o dat nimeni prafu . Ii spun la om ca vreau sa o vad , si dupa ce suflu prafu de pe ea , silabisesc Shi-ma-no Tech-nium FA . Dau o tura cu manivela si ; Evrika ! ca se invirte . O fost dragoste la prima vedere . Mi s-o lipit in asa fel de degete incit o trebuit sa o cumpar . Ce Stradicuri ! Ce Capricoarne , ce Stelute si Saltigi si Certateuri ! Technium . Technium FA domnule . Deci in momentul de fata savurez pescuitul cu aceasta scula .
Si acuma , daca las tonu glumet de o parte , mi se pare cam imposibil sa blochezi o mulineta ,( atita vreme cit nu-i ceva scula de unica folosinta) , pescuind cu un fir de 4 lb , indiferent cit de mare ar fi pestele . Orice mulinte cit de cit respectabila are o forta de frinare mai mare de 1,8 kg ori atita vreme cit dai cu o linie de 1,8 kg nu poti sa o fortezi mai mult . Parerea mea , respect !
Fir Intins!!!
Ce bulan au unii . Tin minte ca ti-o mai intrat un somn la vreo 10 kg tot asa , pescuind la avat , doar ca atunci ti-o dat la Capricorn , care si el s-a comportat excelent . Nu stiu ce fac , da pe mine nu ma toaca dinastea .
Referitor la Stardic asta , imi aduc aminte ca si eu am vrut sa-l cumpar . In timp ce mergeam spre pravalie , numa Stradicuri si Capricorni mi se invirteau prin rulmenti creierului . Cind am intrat imediat m-a luat in primire big boss , pe angajati i-am chinuit in alte dati , anterioare si se fereau de mine . Cind a aflat ca vreu o mulineta i s-o luminat fata ca o luna plina . O inceput sa-mi insire tot felul de povesti pe acolo in timp ce ochii mei studiau marfa . Si in timp ce ma holbam io la vitrina cu bunatati , vad asa in coltul mai prafuit a vitrinei o scula de pe care nu o dat nimeni prafu . Ii spun la om ca vreau sa o vad , si dupa ce suflu prafu de pe ea , silabisesc Shi-ma-no Tech-nium FA . Dau o tura cu manivela si ; Evrika ! ca se invirte . O fost dragoste la prima vedere . Mi s-o lipit in asa fel de degete incit o trebuit sa o cumpar . Ce Stradicuri ! Ce Capricoarne , ce Stelute si Saltigi si Certateuri ! Technium . Technium FA domnule . Deci in momentul de fata savurez pescuitul cu aceasta scula .
Si acuma , daca las tonu glumet de o parte , mi se pare cam imposibil sa blochezi o mulineta ,( atita vreme cit nu-i ceva scula de unica folosinta) , pescuind cu un fir de 4 lb , indiferent cit de mare ar fi pestele . Orice mulinte cit de cit respectabila are o forta de frinare mai mare de 1,8 kg ori atita vreme cit dai cu o linie de 1,8 kg nu poti sa o fortezi mai mult . Parerea mea , respect !
Fir Intins!!!