Shimano Stradic modelul FB

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 26 Ian 2006, 15:22

F bun Techniumul !
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 27 Ian 2006, 17:20

Pacat ca este mult mai slab calitativ decat Stradicul si pe deasupra produs in Malayesia, dar ca si pret este apropiat de Stradic. Am avut in mana nu unul si nici pe departe nu merge asa bine.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 27 Ian 2006, 17:38

daniele,

bag seama ca tu vrei sa prinzi si pescari. pentru pesti e foarte bun techniumul, taica-meu pescuieste cu un mitchel mai batran ca mine si n-are nici o problema, nici macar cu firele subtiri cu care da dupa cleni la vobler sau rotativa. i-am zis ca i-o cumpar ca sa-l scap de ea si n-a vrut, a promis ca mi-o lasa mostenire totusi. :)

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 27 Ian 2006, 18:14

Daniel ,
De ce consideri ca e mult mai slab decat Stradicul?
Am Stradic si mi-a picat in mana si un Tehnium , l-am desfacut si mi s-a parut f bun.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

hauki
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de hauki » 27 Ian 2006, 22:20

shimano Tehnium fa,e aproape identic la mecanism cu Stradic fa(2005)fb(2006)chiar si codurile de la piese e identic.

singura diferenta e ca drive-gear-ul de la stradic e "sustinut"de rulmenti in ambele parti pe cind la tehnium intr-o parte e o bucsa.

mai sint ceva diferente la design si manivela,dar fara a afecta mecanica ei in sine.

un exemplu mai vechi e shimano symetre fh vs stradic fg aparute in 2000-2001 pe piata americana,exact aceiasi chestie ca si diferenta de mai sus,eu le am pe amindoua si se invirt la fel.

mie nu imi plac cele noi mai ales cele din 2005-2006 pt piata europeana le consider comerciale ca si aspect,parca numai au acel ceva ce caracteriza shimano cu ceva ani in urma.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Ian 2006, 23:52

[quote="daniel tinte"]Pacat ca este mult mai slab calitativ decat Stradicul si pe deasupra produs in Malayesia, dar ca si pret este apropiat de Stradic. Am avut in mana nu unul si nici pe departe nu merge asa bine.[/quote]

Uite ca la mine merge bine . Dar , daca tu nu poti pescui decit cu Stradicu , treaba ta , io nu am blocaje in privinta sculelor si nu mie teama sa dau cu o scula la care nu i-a facut publicitate nu stiu cine . Ma rog, am io niste blocaje referitoare la finete , da asta nu importa .

Fir Intins!!!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 28 Ian 2006, 00:02

Daca omul e convins ca ale lui sunt cele mai bune ce aveti cu el. Pe undeva felul asta de a vedea lucrurile e sanatos. Te scuteste de o gramada de cheltuieli. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 28 Ian 2006, 13:13

Aiurea,

Ce este Made in Japan, ramane Made in Japan, indiferent ca e model vechi 2001, sau model nou 2006. Ma refer atat la Shimano cat si la Daiwa. Japan, ramane Japan.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Ian 2006, 14:14

Io , care doresc ca si Malaysia sa se dezvolte si sa prospere , prefer sa dau o suma de bani pe un produs facut in Malaysia decit sa dau aceasi suma pe un produs facut in Japonia .

Fir Intins!!!

PS: Pin la urma la ce o intrat somnul ala , la Capricorn sau la Stradic ?

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 28 Ian 2006, 16:13

Nu stiu ce sa mai zic si cu cele facute in japonia ca mie mi-a adus un prieten care a avut concert in Tokyo un twin power culoare aurie o serie omagiala pe care intr-un an l-am cam pus pe butuci ,l-am dat unui vecin .

Numai de bine !

Scrie răspuns