ok! Alte pareri?
Sincer - si mie imi place Stradicul! Dar s-a "lasat"
Shimano sau Daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Sau ce-mi puteti recomanda - pana in trei milioane lei vechi, ?? (sau max.100$) de preferinta sa poata fi cumparata din Romania ... sau de pe BassPro ... vreau sa o folosesc cu textil -max. 10-15-20 lb - pentru stiuca, avat si salau.taicanoe scrie:Nu dati cu parul ... vreau niste lamuriri despre o mulineta Shimano Technium 2500 FA ( de preferinta de la cineva care a avut si a folosit acest tip de mulineta) ... vreau sa o pun pe un bat de 2,85 - 10-50gr Balzer Magna Princess.
http://xxx.shimano-eu.com/catalog/xxx ... 5471041851
S'altare și bunăstare !
Daiwa Exceler 2500,nu o am de mult timp,am folosit-o de cateva ori dar m-a cucerit,merge super deocamdata,va mai spun peste un antaicanoe scrie: Sau ce-mi puteti recomanda - pana in trei milioane lei vechi, ?? (sau max.100$) de preferinta sa poata fi cumparata din Romania ... sau de pe BassPro ... vreau sa o folosesc cu textil -max. 10-15-20 lb - pentru stiuca, avat si salau.

am incarcat-o cu power pro de 15 lbs,lanseaza mai departe decat m-am asteptat,bobineaza super in x pe tambur.Imi cam fluiera textilul prin inelele lansetei,in rest e super ok.
PS:Exceler-ul costa vreo 60$ in US,ajunge la 85$ in ro,raport calitate-pret ok.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
Pe talpa scrie fabricat in Malaysia ... e adusa din Ungaria ... merge rotund, fin - lansez mai departe decat cu mulinetele pe care le-am folosit pana acum ... am pe ea textil - fireline - pe celalalt tambur am mono ... dar inca nu l-am folosit. La 3 mil. cat am dat pe ea sun foarte multumit.
S'altare și bunăstare !
-
- veteran