Shimano sau Daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
@ Pupu
Noi in Arad avem un formator de opinie caruia i se spune "Profesoru". Pentru multi incepatori judecatile de valoare emise de el sunt adevaruri fundamentale ce nu mai trebuie verificate. De aceea e simplu sa faci afirmatii din astea.
Cum pe ce se bazeaza ? A zis Profesoru !
Noi in Arad avem un formator de opinie caruia i se spune "Profesoru". Pentru multi incepatori judecatile de valoare emise de el sunt adevaruri fundamentale ce nu mai trebuie verificate. De aceea e simplu sa faci afirmatii din astea.
Cum pe ce se bazeaza ? A zis Profesoru !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
Ai dreptate pe de o parte SF, ca 0.18mm e cam subtire pt. un Stradic 2500, dar foloseam grosimea asta pt. a lansa foarte departe, pastravii erau mult in larg la acea partida de pescuit. Si oricum foloseam un fir de foarte buna calitate. Pastrav de 800gr., poate mai bine de atat, l-am dat afara destul de repede cu 0.18. Batul si mulineta, daca sunt de calitate, te ajuta foarte mult! Iar pe mine XML-ul si Stradic-ul m-au ajutat!
Acestea fiind spuse, am incheiat subiectul asta cu Shimano sau Daiwa. Fiecare isi ia ce vrea si ce considera ca e mai bun pt. el insusi.
Numai bine!
Peace SF)))) si FIR INTINS!
Acestea fiind spuse, am incheiat subiectul asta cu Shimano sau Daiwa. Fiecare isi ia ce vrea si ce considera ca e mai bun pt. el insusi.
Numai bine!
Peace SF)))) si FIR INTINS!
Re: Shimano sau Daiwa
Daca in testul tau la cele doua mulinete puneai alaturi si un Jim Hill, cand trageai linie nu mai erai fan Shimano.andrei-ovidiu scrie:
Ceea ce vreau sa subliniez, pt. a nu fi inteles gresit, este ca mulineta preferata pt. fiecare este cea pe care o apreciez tu personal cel mai mult. De ex. razvan m. foloseste cu succes Jim Hill, ca si Adelin, altii ca nea Jean folosesc Daiwa, si exemplele pot contiunua, eu personal desi apreciez in mod egal atat Shiamno cat si Daiwa, deocamdata raman fan Shimano!
Iar ceea ce am scris in post-ul acesta sunt lucruri constatate din proprie experienta nu citite pe site-uri.
pana nu dai cu o mulinete un timp mai indelungat nu poti face o afirmatie 100% corecta!

-
- veteran
Adeline,
Nu vorbesc decat despre acele scule pe care am pus mana si cu care am pescuit! Pe Jim Hill am pus mana in urma cu 4 ani in Sibiu la un magazin, intr-adevar o mulineta solida, scneck, angrenaje fiabile, foarte buna, dar n-am pescuit cu ea! Deci e o diferenta! Oricum chiar daca sunt un tip deschis la tot ceea ce este nou pt. mine raman 2 firme de mulinete Shimano si Daiwa. Stiu Abu Gracia, Penn, Jim Hill sunt si ele bune, dar ma rezum la Shimano si Daiwa. Asta este fiecare are incredere in ceva anume!
Apropo, spune-mi si mie cum e St. Croix-ul ala dintr-o fotografie de a ta! Ce e? Avid?
Numai bine?
Nu vorbesc decat despre acele scule pe care am pus mana si cu care am pescuit! Pe Jim Hill am pus mana in urma cu 4 ani in Sibiu la un magazin, intr-adevar o mulineta solida, scneck, angrenaje fiabile, foarte buna, dar n-am pescuit cu ea! Deci e o diferenta! Oricum chiar daca sunt un tip deschis la tot ceea ce este nou pt. mine raman 2 firme de mulinete Shimano si Daiwa. Stiu Abu Gracia, Penn, Jim Hill sunt si ele bune, dar ma rezum la Shimano si Daiwa. Asta este fiecare are incredere in ceva anume!
Apropo, spune-mi si mie cum e St. Croix-ul ala dintr-o fotografie de a ta! Ce e? Avid?
Numai bine?
- costica_fishing
- veteran
-
- veteran
costica tata, cine se scuza se acuza, dar unii nu prea gandesc cand posteaza aici un mesaj. este si cazul tau! nu n-am de vanzare nici un Stradic. si Capricorn-ul nu l-am dat din cauza unei probleme ci pt. a-mi lua o Daiwa Emblem Z, asa ca fuck off costica! nu stiam ca te-ntreaba acasa daca am eu de vanzare vreun Stradic!
ovidiu, prea multa pasiune pui in discutiile vizavi de scule. asta este o chestie pe care n'am inteles'o niciodata la nimeni. conteaza daca are unu' nu stiu ce mulineta, lanseta, etc. ? conteaza daca shimano e mai buna ca daiwa sau invers? conteaza ca o mulineta costa 60$ sau 150$? conteaza al carei mulinete esti fan sau pe care o detesti? in cazul meu, daca nu imi dadea mihai mulineta aia, si acum dadeam cu okuma de 600.000 lei
o faceam, varza, luam alta, fara sa ma intereseze care e mai tare, shimano sau okuma