Shimano Curado E vs new Curado I
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Shimano Curado E vs new Curado I
Doresc o opinie de la cei care au avut sau au aceste mulinete, vreau sa cumpar una si nu stiu daca modelul nou este mai bun decat cel vechi.
-
- utilizator constant
Re: Shimano Curado E vs new Curado I
Si eu sunt curios ,pot sa spun depre Chronarch Ci4+ care e cam acelas lucru cu Curado 201 I ca e superba , lanseaza bine frana ok iar noine inovatii isi fac treaba( SVS Infinity braking system)
Multam pt. raspuns. Astept, poate chiar are cineva modelul nou si ne poate face un review.
Uite ce zic cei de la tackletour despre modelul nou : http://www.tackletour.com/previewshimanocuradoilab.html , si despre modelul vechi : http://www.tackletour.com/reviewshimanocuradoe5.html 

Eu am modelul 51e si sunt super multumit,am avut si 301 e si la fel...cel nou arata bestial si e destul de schimbat,eu cred ca nu gresesti daca cumperi E sau I...oricare isi face datoria.
Si eu am modelul E51si sunt super incantat de el, face toti banii, dar doresc sa cumpar si varianta mai mare, adica 201. Am vazut modelul nou la importatorul Shimano in Romania si sunt schimbari majore in bine, dar am gasit si cateva lucruri de care nu am fost foarte multumit: modelul nou se fabrica in Malaisia, finisarile la imbinari erau mai putin reusite decat la modelul vechi. Doream sa stiu parerea celor care au apucat sa foloseasca modelul nou.
Asa e, avansam cu tehnologia dar se pierde din robustete...ma incantau modelele B si D,sunt foarte cautate si in ziua de azi.
Pana la urma am cumparat modelul nou. Am reusit sa fac o proba la apa si sunt putin nedumerit cu privire la infranarea nalucii. am pus fir Sufix de 24lb si oricate ajustari am facut nu reusesc sa arunc cat de cat decent, parca infraneaza naluca, adevarul este ca de peruci uiti. Am ajuns sa dau cu oti pinii(ciocanele) blocati, cu ajustarea externa la 1 si aruncam aceeasi distanta. poate cineva sa ma lamureasca cum este cu acest nou model de infranare.
Si am si schimbat rulmentii originali cu Boca.
Ai umblat la tension knob, adica l-ai mai destrans ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.