Shimano Curado E vs new Curado I

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

suli
senior
senior

Re: Shimano Curado E vs new Curado I

Mesaj de suli » 04 Aug 2014, 13:17

Cum sa spus mai sus..curata rulmentii din nou si punele doar o picatura de ulei,din fabricatie vin unsi bine ..de aceea franeaza.
Eu zic ca 201 e e ok.

Marian C
senior
senior

Mesaj de Marian C » 04 Aug 2014, 16:02

pt rulmentii boca, este mai bine sa fie scoase acele saibe orange de protectie(nu stiu cum se numesc)?

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 06 Aug 2014, 22:15

Eu zic sa nu umbli la ei. Punei numai sus.nici nu trebuie unsi la inceput. O sati mearga apoi de nu o poti opri. In loc de curado E sau chronarc iti indic Scorpion XT1001.este varianta japoneza la curado E. Este putin mai scump dar se vede diferenta. De la finisaje la aruncari. Este made in japan. Uite un link:
http://www.japantackle.com/Shimano/Shim ... T_1000.htm
Viata bate filmu'

Marian C
senior
senior

Mesaj de Marian C » 07 Aug 2014, 11:15

gabbyy77 scrie:Eu zic sa nu umbli la ei. Punei numai sus.nici nu trebuie unsi la inceput. O sati mearga apoi de nu o poti opri. In loc de curado E sau chronarc iti indic Scorpion XT1001.este varianta japoneza la curado E. Este putin mai scump dar se vede diferenta. De la finisaje la aruncari. Este made in japan. Uite un link:
Spune-mi te rog ce inseamna sa-i pun numai sus.Ma gandeam ca daca nu dau jos macar una dintre saibe nu cred ca se pot unge find capsulati.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 07 Aug 2014, 20:14

gabbyy77 scrie:Eu zic sa nu umbli la ei. Punei numai sus.nici nu trebuie unsi la inceput. O sati mearga apoi de nu o poti opri. In loc de curado E sau chronarc iti indic Scorpion XT1001.este varianta japoneza la curado E. Este putin mai scump dar se vede diferenta. De la finisaje la aruncari. Este made in japan. Uite un link:
Sincer sa fiu eu nu as da Chronarchul pe Scorpion.Am avut Curado E,am si Chronarch...Scorpion m-am jucat putin cu el,nu l-am pescuit,dar la prima impresie nu am vazut nimic deosebit la el,dar e chestie de gust.Cel mai mult mi-a placut Curado :)
Mentionez ca si Curado si Chronarch le-am folosit cu Boca...lanseaza foarte usor,lin...merg si greutati mai mici,ce mai...raport calitate-pret excelent din punctul meu de vedere la ambele.
Fir intins!

Marian C
senior
senior

Mesaj de Marian C » 08 Aug 2014, 16:10

Am spalat rulmentii si deja se simte, parca este o alta mulineta. Arunca destul de bine cu greutati ce incep de la 8-10g in sus, dar este normal avand in vedere marimea tamburului(am 120m de sufix 832 de 24lb) si a trebuit sa-i pun un mono jos pentru a putea incarca tamburul. Este o mulineta reusita, construita cu materiale de calitate si vine cu ceva in plus fata de vechiul curado E.

Marian C
senior
senior

Mesaj de Marian C » 08 Aug 2014, 16:11

Sami scrie:
Sincer sa fiu eu nu as da Chronarchul pe Scorpion.Am avut Curado E,am si Chronarch...Scorpion m-am jucat putin cu el,nu l-am pescuit,dar la prima impresie nu am vazut nimic deosebit la el,dar e chestie de gust.Cel mai mult mi-a placut Curado :)
Mentionez ca si Curado si Chronarch le-am folosit cu Boca...lanseaza foarte usor,lin...merg si greutati mai mici,ce mai...raport calitate-pret excelent din punctul meu de vedere la ambele.
Cum pot sa discut cu tine pe privat?

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 08 Aug 2014, 21:34

Trimite mp.
Fir intins!

Marian C
senior
senior

Mesaj de Marian C » 09 Aug 2014, 16:19

Sami scrie:Trimite mp.
Am incercat dar nu pot, trebuie sa mai treaca ceva timp sa ma lase sa trimit MP.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 10 Aug 2014, 09:09

Marian C scrie:
Sami scrie:Trimite mp.
Am incercat dar nu pot, trebuie sa mai treaca ceva timp sa ma lase sa trimit MP.

Vezi in anunturile mele de la vanzare ca am numar de telefon acolo si adresa de e-mail,ma poti contacta cum doresti.
Fir intins!

Scrie răspuns