shaduri stiuca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

dorinb
senior
senior

Re: shaduri stiuca

Mesaj de dorinb » 31 Mai 2012, 21:15

RElax ,Proton ,Orka ,Mister twister toate is ok conteaza sa le maniezi cum trebe asta e secretu!
Daca spui ca e vegetaie abundenta incearca cu voblere gen SALMO SKINER 10 cm,SALMO slider floting de 7 sau 10 ,chir si la poper !

cata_bv
junior
junior

Mesaj de cata_bv » 02 Iun 2012, 14:11

Berkley pulse shad alb perlat,9 sau 14 cm...cele bune rezultate

big f2
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de big f2 » 03 Iun 2012, 10:43

Vin si eu cu o propunere de plastice moi ff. prinzatoare nu numai datorita culorilor da si modului de actiune si versatilitate cu care se pot anima , care au si demonstrat ! MAGIC SWIMER SOFT de la SEBILE. http://www.thetackle-shop.co.uk/s_produ ... wimmer.jpg

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 03 Iun 2012, 21:40

Sandra alb laptos cu capul rosu este mereu printre primele optiuni al mele daca am de ales twistere cu care sa pescuiesc. Tot de la delalande folosesc si shad gt, alb cu capul rosu, alb, alb cu negru si irizatii albastre. Foarte rezistente la dintii stiucii (comparativ cu mannsurile, de exemplu), si prinzatoare. Au un cauciuc mai tar, dar vibreaza extrem de bine. Mai am si nist pulse shad de la berkley, merg si astea bine uneori.

mitzza
junior
junior

Mesaj de mitzza » 09 Iun 2012, 18:34

in afara de jig-uri, cu ce pot sa le armez? vreau sa lucreze mai la suprafata...vreo idee? sa nu se duca, ca si bolovanul la fund....:) am vazut ca sunt foarte atractive stiucii shadurile cu calpul rosu, si resul alb...dar vreau sa stiu cum sa le fac sa lucreze aproape de suprafata:) multumesc :respekt:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 09 Iun 2012, 19:35

mitzza scrie:in afara de jig-uri, cu ce pot sa le armez? vreau sa lucreze mai la suprafata...vreo idee?
Carlige offset. :wink:

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 09 Iun 2012, 20:10

mitzza scrie:in afara de jig-uri, cu ce pot sa le armez? vreau sa lucreze mai la suprafata...vreo idee? sa nu se duca, ca si bolovanul la fund....:) am vazut ca sunt foarte atractive stiucii shadurile cu calpul rosu, si resul alb...dar vreau sa stiu cum sa le fac sa lucreze aproape de suprafata:) multumesc :respekt:
Pui carlige offset lestate...in functie de cat vrei sa coboare ...
Until next time....Tight Lines!

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 09 Iun 2012, 20:52

Eu la shad de 18 cm ii pun cap de 6 grame cand vreau sa coboar mai lent. Functioneaza excelent. si nici nu mai decupez shadul ca sa pot sa-i pun offset.

peter_malachi
junior
junior

Mesaj de peter_malachi » 13 Aug 2012, 16:52

Am folosit Proton RH foarte bune ca evolutie si sunt prinzatoare din pacate se topesc nu stiu cauza.intr-o zi cu atacuri de stiuca trebuie sa schimbi mai multe pentru ca se distruge materialul foarte moale.repet sunt f prinzatoare.Relax Kopyto sunt si ele foarte bune si rezista bine in timp.de preferat sa aiba ceva rosu pe burta sa in zona capului iar culoarea sa fie argintie cu negru sau albastru pe spate.

Scrie răspuns