de ce nu shaduri? sassy shadurile de la MT, sau fenixurile de la Orka prind stiuca cel putin la fel de bine ca gruburile.Robert517 scrie:De ce musai shaduri ???
shaduri stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: shaduri stiuca
- George1985
- veteran
Incearca niste shaduri Proton, culori mai vii pentru acum.mitzza scrie: cam asta e inceputul, sper ca am fost inspirat![]()
Foarte bune, doar sa ai grija sa cumperi cu tot cu cutie ca se "topesc" daca nu le tii cum trebuie, de preferat in o bucata de material dupa ce le-ai pus jiguri, separat de alte modele de shaduri!
Incearca variantele de 9cm si 12 cm

Nu o sa ramai fara cozi dupa prima marlita

deci, le pot pune in cutie separat una de alta sau mai trebe si bucata de material?:)
- George1985
- veteran
Daca ii pui jig nu mai incape in cutia lor, il pui in o bucata de material 

am o cutie diferita, nu aia in care ii cumpar, e mare de plastic, nu e buna sa le depozitez?:)
- George1985
- veteran
Daca e tot de la proton si incape e foarte buna, dar daca le ti in plastic obijnuit e posibil sa le gasesti strambe sau lipite de cutie.
Eu folosesc in ultimul timp in mare parte modelul de 9 cm cu rezultate bunicele la salau, stiuca nu e pe zona )
Eu folosesc in ultimul timp in mare parte modelul de 9 cm cu rezultate bunicele la salau, stiuca nu e pe zona )
am mai cumparat azi 2 shaduri de la mann's..unu negru cu coada rosie si altul verde cu cap rosu....sper sa dau lovitura:)) mi-am pus baza mare-n ele....in rest am vazut ca nu ataca, doar la vobler....si atunci rar:( de table nu mai vorbesc:-j nici un atac
- George1985
- veteran
Si pe unde mai este stuca? In zona la noi e pe duca...
pe mures este, si aici in zona unde stau eu sunt cateva balti, vreo 5-6, printre care si Saulestiu'. Deci stiuca este, mai trebuie doar momeala buna:))
-
- utilizator constant
"Plimba-le" inceeeet
si asteptam poze cu stiuci