shaduri stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: shaduri stiuca
ce tehnica de recuperare este cea mai avantajoasa pentru stiuca la shaduri?:)
Vad ca nimeni nu a punctat aici si un shad - grub cu care personal am cam topit la stiuca , scuzati exagerarea dar am vreo trei pungi pline de tot felul de cauciuce (cred ca sunt vreo 3 kg) de la mai toate firmele consacrate si Sandra mereu mi-a adus stiuca. Si mai e o firma Orka si apoi Manns dar si Bass Assassin si Kopyto, Relax , in ordinea asta (posibil sa-mi fi scapat unu doua nume).
Scrie pe google Delalande Sandra si i-ati cateva bucati de 7 , 9 si 12 cm albe sidef cu capul rosu.
Vorbim dupa ce le incerci. Daca nu ai prins cu ele ti le cumpar eu la pret dublu , e cam 2 lei bucata. Tragele prin apa incet cu stopuri de 2-3-4 secunde sa cada inspre fund ca un peste mort si reia apoi cu 2 -3 ture de manivela , nu te grabi , nu te enerva si vei prinde.
Lingurile oscilante de la misu iar strang capturi bune, iar sunt o combinatie reusita , unele le gasesti pe la arrow, altele mai pe comanda... Nu te arunca in multe directii de-o data , ia-o usor si le vei deprinde singur.
Spor !
Scrie pe google Delalande Sandra si i-ati cateva bucati de 7 , 9 si 12 cm albe sidef cu capul rosu.
Vorbim dupa ce le incerci. Daca nu ai prins cu ele ti le cumpar eu la pret dublu , e cam 2 lei bucata. Tragele prin apa incet cu stopuri de 2-3-4 secunde sa cada inspre fund ca un peste mort si reia apoi cu 2 -3 ture de manivela , nu te grabi , nu te enerva si vei prinde.
Lingurile oscilante de la misu iar strang capturi bune, iar sunt o combinatie reusita , unele le gasesti pe la arrow, altele mai pe comanda... Nu te arunca in multe directii de-o data , ia-o usor si le vei deprinde singur.
Spor !
- George1985
- veteran
Unde gasesti Delalande cu 2ron?
sunt pe un site, pe energo mi se pare(scz daca fac reclama)...am gasit si albe cu rosu, urmeaza comanda...sa vedem duminica daca aduc ceva capturi 

- George1985
- veteran
Aha varianta cu o singura coada parca
Foarte bune shadurile!

Foarte bune shadurile!
Am prins si la Kingdom Proton RH de 12cm, tras incet si liniar. Tehnica depinde de foarte multi factori: apa, vegetatie, structuri....
Voi cu ce greutati de jog armati Sandra? Sau ce greutate pentru offset-uri lestate?
unde merg eu e vegetatie destul de multa...aproape de suprafata......dumi_id scrie:Am prins si la Kingdom Proton RH de 12cm, tras incet si liniar. Tehnica depinde de foarte multi factori: apa, vegetatie, structuri....
Pai atunci nu cred ca shadurile sunt varianta optima. Incearca slidere si spinnerbait-uri.
nu aveam slider duminica trecuta, azi mi-am luat unul....balta e impartita-n 2 sa zic asa..pe un mal e vegetatie, pe celalalt, nu este, doar foarte putina la mal...asa ca ambele naluci pot fi folosite...acum sa vedem care dau roade...