shaduri, gruburi, jerkbaits de culoare neagra

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

shaduri, gruburi, jerkbaits de culoare neagra

Mesaj de Mark Twain » 27 Noi 2006, 18:16

cine a pescuit la rapitori (in special salau) la shaduri, gruburi, etc de culoare neagra, poate este amabil a ne impartasi din experienta si rezultatele lui in a pescui la aceasta culoare; variabile: adincime, claritatea apei, activitatea pestelui

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 27 Noi 2006, 20:05

am incercat eu dar fara rezultate. Este adevarat ca nu am insistat, probabil ca pentru ca nici nu m-i-au inspirat incredere. Teoretic ar trebui sa mearga bine, este o culoare care este intalnita in mediul salaului, am auzit cativa pescari ca au avut rezultate.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Noi 2006, 21:17

io n-am incercat dar ar fi bune zic eu la Dunare unde e mai des intalnit guvidele (si ala mai negricios), si ma mai duc cu gandul la lipitori mai ales alea mai mici de 5 cm jucate incet, poate vrun somn...clean ... pana sa ma bag la asa ceva tot culorile deschise de baza raman pentru mine :wink:

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 27 Noi 2006, 21:34

in primavara la "Cupa moldovei", la Ciric sa lut un crap de 4-5k la un gub negru de 7cm

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 27 Noi 2006, 23:32

oby 1 scrie:in primavara la "Cupa moldovei", la Ciric sa lut un crap de 4-5k la un gub negru de 7cm
buna treaba :wink:

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 28 Noi 2006, 09:52

cred ca o sa-i intreb pe producatorii de ""plastice"" :lol: :lol: :lol: ei ar trebui sa stie mai multe despre ratiunea pt care au produs in aceasta culoare; m-am uitat pe fiecare pachet de plastic in parte, pe siteurile producatorilor, etc, etc si nicaieri nu este indicat nimic!!! daca vreti un exemplu la polul opus: ati folosit vreodata plastice transparente?? aceleasi variabile se mentin! Ideea mea este ca la prima vedere nimeni nu se prea arunca sa arunce banii pe aceasta culore cand exista atatea culori atragatoare si ferificate pentru toate multe categorii derapitori, dar eu cred ca aceasta culoare are un mare potential in anumite circumstante cand toate celelate nu dau rezultate deloc! care sunt circumstantele care fac sa ai succes la ele!?? poate cineva dintre senior member ne poate da un raspuns pertinent! cred ca mai degraba un accident (de genul ramai fara plastice pe balta si in trusa nu ramane decat un amarat de plastic negru) ne va impinge a pescui la aceasta culoare! si daca are potential?? nu dispar plasticele negre de prin magazine? :lol: :lol: :lol:

TARANU

Mesaj de TARANU » 28 Noi 2006, 10:31

Se spune ca culoarea neagra este vazuta cel mai bine de catre peste noaptea si de asemeni la adincimi mari unde este de obicei f putina lumina.

Practic este singura coloare care se vede tot timpul.

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 28 Noi 2006, 13:00

TARANU scrie:
Practic este singura coloare care se vede tot timpul.
cu mentiunea ca negru nu este o culoare :wink:

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 28 Noi 2006, 13:47

Eu am avut rezultate bune cu gruburi cu 2 cozi negre.Le foloseam cand era apa limpede.Am spus ca le foloseam,pentru ca nu am mai gasit asa ceva prin Iasi.Mi-am luat de pe Cabelas niste lipitori negre pe care o sa le incerc si o sa va spun ce rezultate sunt.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 28 Noi 2006, 19:14

Sunt indicate pe apa curata, am prins cu asa ceva, cu gruburi, dar nu erau chiar negre ci mai degraba un rosu foarte inchis (bordo). In multe cazuri nici nu prea conteaza culoarea, evantual conturul si vibratia. Oricum daca dai cu ele noaptea nu mai are nici o importanta culoarea.

Scrie răspuns