scrisesem un mesaj mare (complet cu precizari referitoare la conditiile in care am folosit si rezultate ) dar a cazut netu' si nu am putut sa mai trimit..da in general folosesc culoarea primavara si a prins multumitor mai ales pe apa tulbure...pt mine a mers cel mai bine primavara cand imita guvizii negri de la Gura Vaii (johnny bravo stie locul) preferatul meu in materie de negru este grubul de 7 cm negru cu codita albastra...un amic a prins bine (si cateva sarite de 4 kg) prin aprilie(apa mare si tulbure) cu o grub negru coada galbena..folosesc viermii mai ales in combinatii cu monturi carolina
pentru Andrei-Ovidiu: pentru mine cel mai bun model si cel mai prinzator(desi am o gramada, incluzand yamamoto, yum, gulp) e manns-ul de 8 cm alb-sidef...e singurul care m-a scos din rahat aproape in orice situatie..il folosesc mai ales noaptea(cam 90% din pescuit il practic noaptea, ziua doar pe apa mare si tulbure) si merg bine si shadurile de 10 cm albe (mt) am luat anul trecut cateva pungi de la gipo si cred ca o sa mai iau...in general nu prea practic finesse si nu pot sa ma pronunt cum merg si cele sub 7 cm
shaduri, gruburi, jerkbaits de culoare neagra
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori