shaduri, gruburi, jerkbaits de culoare neagra

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 30 Noi 2006, 11:35

alea negre :lol: :lol: :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 30 Noi 2006, 11:49

le prefer pe cele albe sidef de 5 si 7cm, dar si firetiger de 8cm(mt bineinteles) :)

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 30 Noi 2006, 19:14

Ionut the carp scrie:le prefer pe cele albe sidef de 5 si 7cm, dar si firetiger de 8cm(mt bineinteles) :)
De acord ! Dar in functie de factorii locali folosesc si alte culori :lol: Rosu ?
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 01 Dec 2006, 08:19

am o cunostinta care in primavara a luat salau foarte bine la vierme transparent,in conditiile in care erau acolo multi care dadeau la culorile consacrate.in consecinta am procurat si eu si am avut bune rezultate,iar cu negru am vazut un recital in toamna pe canalul de fuga racaciuni cind la alta culoare nu punea gura. :( pescuind mai mult noaptea am dat de un tip care efectiv traia din banii de pe peste ,pescuia la twistere in fiecare noapte,si spre deosebire de mine care sunt cam puturos si nu schimb twisterul,el daca nu avea prezentari tot timpul le schimba si ce vreau sa subliniez e ca lua peste

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 01 Dec 2006, 09:29

@ grama
in ce tip de ape dadea acest prieten de-al tau la vierme transparent ?? apa adanca, mica, clara sau nu ?? iar tu la negru la racaciuni ... poti descrie conditiile de pescuit?? cel care pescuia noaptea ..... poti da mai multe detalii?? adancimea apei, anotimp, marimea twisterului ?? Devine interesant!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 01 Dec 2006, 16:59

Devine foarte interesant , mai ales ca eu am dat azi cu negrele si m-am convins ca pestii de pe Mures erau la Marea Sarbatoare de la Alba Iulia :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 02 Dec 2006, 08:52

cel care dadea la vierme transparent era in gura canalului de fuga beresti ,cel putin de cite ori l-am vazut eu era seara cam cu 2-3 ore inainte sa se intunece.am stat si eu linga el odata si eu dadeam cu shad 6cm rosu cu galben ,cu care am avut bune rezultate alte dati,a luat 9 buc intre 1-3 kg.eu nimic.mi-au spus altii ca si in alte dati a prins ,oricum am cumparat si eu viermi transparenti de la manns si i-am incercat sus in portile barajului.am dat la inceput ci vierme alb si shaduri nimic apa crestal .am pus pe cel transparent si am luat trei buc dupa care au pus apa pe zero.cu cel negru ,eram in octombrie pe canalul de fuga racaciuni,dupa o perioada de 5-6 zile in care luasem binisor salau in fiecare zi, a inceput sa nu mai dea,un prieten a scos trusa si inceput sa le schimbe.imediat ce l-a pus pe cel negru,shad,a luat.si schimbase cam 20 pina la ala.curios nu?a si m-a aratat un shad pe care il avea cam de 9ani era un pestisor care avea pe spate o codita lunga ca la twister ,mi-a spus ca a luat super cu el .eu am cautat si eu dar n-am vazut nicaieri modelul ala

leonard111
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de leonard111 » 02 Dec 2006, 10:36

si ce mai stiti ...acum se mai prinde peste pe canal la Racaciuni?

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 02 Dec 2006, 16:52

in ultimele trei saptamini nu am mai fost,nu mai stiu ,in schimb am auzit ca maninca salaul la noul baraj de la movileni,vrancea

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 18 Mai 2008, 01:15

sa reinvii un pic topicul, a mai prins cineva ceva la twistere negre complet?
in ce conditii se recomanda culoarea asta?

Scrie răspuns