Sfat Motor barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
DACA ARE CINEVA ASA UN MOTOR SAU DACA ARE IDEE.
La o barca de 7 metri pe 2,2 latime incarcata 10-12 persoane, mentionez ca barca goala are 450kg + 217kg motorul
cam care ar fi consumul unui motor de 150cp YAMAHA 2010, bineinteles ca sunt multi factori care determina consumul vant forta curentului etc , dar zic asa daca are cineva o idee cam la ce sa ma astept, ar fi varianta unui motor de 100cp yamaha dar decat sa merg cu un motor mai mic mai turat si sa consume mult prefer unul mai mare putin si sa merg mai in relanti..
voi ce ma sfatuiti?
MULTUMESC ANTICIPAT !!!
cam care ar fi consumul unui motor de 150cp YAMAHA 2010, bineinteles ca sunt multi factori care determina consumul vant forta curentului etc , dar zic asa daca are cineva o idee cam la ce sa ma astept, ar fi varianta unui motor de 100cp yamaha dar decat sa merg cu un motor mai mic mai turat si sa consume mult prefer unul mai mare putin si sa merg mai in relanti..
voi ce ma sfatuiti?
MULTUMESC ANTICIPAT !!!
- modigliani
- veteran
Taticule , sincer iti spun , .... ma depaseste problema ta . Sau daca nu ma depaseste total , prefer sa ma abtin lasand loc cunoscatorilor sa raspunda pertinent . Insa de ce nu pui intrebarea cum se cuvine ? Spui doar ca ai barca de 7 / 2,2 . ...... Barca fiind din ce material ? Ce fel de chila ? Ce configuratie ? Concret : ce barca este ???
O sa vina unu' si-o sa-ti bata campii cum ca stie el , ca se pricepe , .... alea-alea ! Ori , nene , .... la o ,, ghionoaie " de sapte metri .... nu-ti permiti sa primesti sfaturi ,, d-aiurea " .

O sa vina unu' si-o sa-ti bata campii cum ca stie el , ca se pricepe , .... alea-alea ! Ori , nene , .... la o ,, ghionoaie " de sapte metri .... nu-ti permiti sa primesti sfaturi ,, d-aiurea " .

-
- utilizator nou
Imi cer scuze m-am grabit si am omis aici este barca http://www.probarca.ro/anunt/11238/101/ ... R-700-.htm
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
pai tu cum crezi ca poate scoate pretul ala pentru o barca noua? punand 1200 kg de fibra cat are o barca similara facuta afara?Ovidiu MS scrie:Pe mine nu consumul m ar ingrijora ci barca! Cum poate o barca de dimensiunile astea sa cantareasca 450 kg? Cat de gros poate fii peretele barcii la aceasta greutate,totusi vorbim de transport de persoane daca am inteles bine....si consumul cu un 150 cai si 10 persoane sigur ajunge la 30-40l/ora!