Cat ai dat pe Sportex, 4 mil?!? Mi se pare ieftin, sincer!Am gasit-o. Se numeste sportex black stream.
E usoara chiar si asa cu inele cu 2 picioare si nu ingenuncheaza nici la 60 gr.
Sfat lanseta spining Dunare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
asta e http://www.the-tackle-store.de/store/sp ... -4806.html ?!
intrebarea e daca ai pescuit cu ea cum se comporta insa mi se pare un pic cam grea ?!
intrebarea e daca ai pescuit cu ea cum se comporta insa mi se pare un pic cam grea ?!
shukan e foita la blank. E mai usoara decat sportexul dar diferenta vine mai mult din componente. In plus sportex imi da mai multa incredere fiindca blankul pare mai carnos.
Putin pregatit, adica inele schimbate, o sa iasa ceva frumos. Dar nu cred ca e neaparat necesar.
Nu am avut incredere in shukan de la bun inceput ca altfel il luam.
Oricum este dublu la pret fata de sportex.
Putin pregatit, adica inele schimbate, o sa iasa ceva frumos. Dar nu cred ca e neaparat necesar.
Nu am avut incredere in shukan de la bun inceput ca altfel il luam.
Oricum este dublu la pret fata de sportex.
-
- veteran
Zilele trecute am comandat (pt un prieten)si primit un avid de 9' pina in 2 oz si....imi mentin parerea.Tristian scrie:Mihai, eu am vazut multe aviduri si nu prea imi vine sa cred ca cel pana in 2 oz nu poate "pescui" cu 50 de grame. Diferenta este insa ca ala e model salmon&steelhead si nu prea merge la jiguri, avand si aproape 3 metri, dar cu aruncatul a 50 de grame nu are nicio problema.mihai florescu scrie:Avidul pina in 2 oz nu este un bat pt jiguri de 50 gr, merge ok pina la 30 gr apoi....![]()
Liviu , poti incerca Wild River(alta mincare de peste) , chiar daca nu "sclipeste" face fata si o sa te serveasca mult timp
iti trebe un bat lung?
Ca recomandare vezi Premierul H sau XH spinn. Eu am H si e foarte bun si la jig mare.
- daspinningmaster
- utilizator constant
si eu cred ca sukanul nu se potrivea nevoilor lui liviu. nu zic ca nu e un bat bun dar pur si simplu nu cred ca e pentru asa ceva. tu ai pescuit cu el cu capete de pana in 21 grame, cand pescuitesti cu peste 50, caracteristicile unui bat trebuie sa fie cu totul altele.tali scrie:yo am 10-30 si am tras de ea si prins pesti regulat peste 5kg cu ea fara probleme. Am folosito si pe dunare cu reutati pana in 21gr si s-a descurcat de minune, din cauza asta o vreau pe sora ei mai puternica!!!
nu stiu sportexul dar din descrieiri si pentru aplicatiile de care ai tu (liviu) nevoie cred ca ai facut o alegere buna.
Fire zmucite!