sfat lanseta salau de pe mal
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: sfat lanseta salau de pe mal
Salut. A pescuit cineva cu Megabass Racing Conditions 832 MH ? Pescuiesc de pe mal cu jiguri intre 10 -18g, adancime 10-15m.Ceva pareri despre actiune, putere,lanseuri ?
La multi ani si fire intinse !!!!!!!!! Astept raspunsuri, dragii mei colegi! : 

-
- junior
am pescuit eu , este ok, am pescuit si cu rotative de 7 g si mergemarian s scrie:Salut. A pescuit cineva cu Megabass Racing Conditions 832 MH ? Pescuiesc de pe mal cu jiguri intre 10 -18g, adancime 10-15m.Ceva pareri despre actiune, putere,lanseuri ?
-
- junior
iar intre 14 si 25 g este bestialamarian s scrie:Salut. A pescuit cineva cu Megabass Racing Conditions 832 MH ? Pescuiesc de pe mal cu jiguri intre 10 -18g, adancime 10-15m.Ceva pareri despre actiune, putere,lanseuri ?
-
- junior
iar in dril cel mai mare a fost un avat de 3 kg , scos fara emotii si la polul opus un biban de 50 g tot fara probleme 

-
- junior
singurul inconvenient se echilibreaza cu mulineta peste 250 g , eu am luat un rarerium 4000 fbmarian s scrie:Salut. A pescuit cineva cu Megabass Racing Conditions 832 MH ? Pescuiesc de pe mal cu jiguri intre 10 -18g, adancime 10-15m.Ceva pareri despre actiune, putere,lanseuri ?
Multumesc de pareri. Am pus pe bat o Daiwa Procaster 2500, de 320g si parca tot dezechilibrata pare. Ma bate gandul sa ii fac o modificare pe butt...
@ marian s
Salut. Ai luat o decizie corecta. Adica lest pe butt. La multi ani. Rew.
Salut. Ai luat o decizie corecta. Adica lest pe butt. La multi ani. Rew.
Adica pt o panarama de mulineta de 200 lei, modifici un bat de 1500?
Sincer ma indoiesc... este o lanseta usoară care ar trebui sa se echilibreze cu o mulineta de max 300g. Plus ca ar trebui sa ti cont de părerea colegului de mai sus si sa nu strici lanseta...marian s scrie:Multumesc de pareri. Am pus pe bat o Daiwa Procaster 2500, de 320g si parca tot dezechilibrata pare. Ma bate gandul sa ii fac o modificare pe butt...