sfat achizitie lanseta pt. biban
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: sfat achizitie lanseta pt. biban
Daca esti din Bucuresti, mergi si pipaie o lanseta de la Dragon (marca aia poloneza, nu locatia aia unde se vand chinezarii :) ).
Dupa cum am spus si mai inainte, e diferenta mare dintre pipait si pescuit efectiv. Nu ar fi perfect daca ai putea efectua un fishing-test cu lansetele inainte de a le cumpara? 

Din pacate niciun magazin nu ofera aceasta posibilitate. E o diferenta si mai mare daca vei cumpara o lanseta fara sa o "pipai". Si daca ai ceva experienta iti cam dai seama cum se comporta un bat (la pescuit) daca ai ocazia sa-l vezi si sa-l ti in mana. Fiecare are gusturi diferite si ai mari sanse sa cumperi ceva care nu va fi pe placul tau, daca vei cumpara dupa descrieri virtuale.rualy scrie:Dupa cum am spus si mai inainte, e diferenta mare dintre pipait si pescuit efectiv. Nu ar fi perfect daca ai putea efectua un fishing-test cu lansetele inainte de a le cumpara? :wink:
Si ca sa nu fiu off topic, am si eu un Major Craft (nu e UL), sunt bete cinstite, robuste,lucrate ingrijit avand componente de calitate...cu preturi corecte pentru ceea ce ofera.
Exact tito, de asta am nevoie. Iti multumesc mult si astept niste comentarii si despre celelalte modele.
rualy,indiferent de ce opinii o sa afli despre betele care te intereseaza atata timp cat n-ai ocazia sa le "pipai"...degeaba
fiecare pescar are anumite lansete cu care se impaca bine,dar care altor pescari le sunt incomode
deci da o tura prin magazinele din Bucuresti si vezi ce gasesti
fiecare pescar are anumite lansete cu care se impaca bine,dar care altor pescari le sunt incomode

Ai dreptate, dar numai pe jumatate. Uita-te pe forum sa vezi impresii ale unor colegi care, desi in momentul achizitiei unei lansete erau incantati, dupa o partida de pescuit au constatat ca aceasta nu se comporta dupa cum se asteptau ei de fapt.adrian99 scrie:rualy,indiferent de ce opinii o sa afli despre betele care te intereseaza atata timp cat n-ai ocazia sa le "pipai"...degeaba
Pe mine ma intereseaza doar parerile unor colegi care au folosit produse ale fabricantilor specificati.

sa inteleg ca tu vei cumpara o lanseta din gama producatorilor mentionati doar daca unul dintre cei care foloseste asa ceva iti spune ca este cea mai cea mai....
fara ca tu macar s-o fi testat vreodata,chiar si pe "uscat"fara peste-n drill?

Nu ma intereseaza ce intelegi. Ideea e simpla, daca ai "lucrat" cu asa ceva spune-mi si mie cum sunt , daca nu , abtinete te rog.
Nu am testat-o si nici nu stiu pe nimeni care sa fi pescuit cu ea, dar ca si componente si caracteristici tehnice bate tot ce cunosc eu la ora actuala pe piata. Probabil daca pe ea scria DAIWA ar fi costat cel putin 500 euro. Arunca o privire: http://xxx.ro/produse-rapitor/lanse ... fast-10263
-
- veteran
Vezi Major Craft Truzer Ajing are varf blectorizat sarcina de aruncare 0.8-12g etc! Verificat merge super! Vezi aici:
http://www.majorcraft.co.jp/english/cat ... ver/truzer
http://www.majorcraft.co.jp/english/cat ... ver/truzer