Scule de spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Scule de spinning
Pun si eu o intrebare celor care se ocupa cu magazinele de profil.De ce sunt asa de putine sortimente de pescuit ptr spinning?De ce nu ma pot duce la un mag de pescuit si sa-mi iau o chestie de la Cabelas (de ex)pe care am vazut-o in catalog?Imi dau seama ca cererea e mica dar macar cateva "exemplare" din fiecare tip.Sincer nu cunosc sit mag din Bucuresti,dar aici in Iasi trebuie sa colind toate magazinele si sa ma multumesc cu ce gasesc.Eu realizez ca numai 10% din pescari se ocupa de spinning,iar dintre ei un procent mai mic se pricep cu adevarat,dar macar sa fie marfa si ptr ei.Cati dintre noi nu "salivam" dupa produse din cataloagele straine admirand calitatea si inovativitatea unor voblere,plastice,etc.Oare nu s-ar gasi cumparatori ptr ele daca s-ar aduce si la noi?:(
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
-
- veteran
Lansete, mulinete si tot ce vrei.......
In Bucuresti sunt in momentul de fata 3 magazine care au lansete, mulinete si accesorii de la la Cabela`s dar si lansete Lamiglas, Bass Pro.
La Drill poti gasii lansete, mulinete foarte diverse de pe piata USA la preturi prietenoase si o mare varietate de soft-uri si voblere.
Capitain HOOK - multe mulinete Daiwa, Shimano dar si lansete Cabela`s sau Bass Pro.
Aquamaia - Cabela`s , Lamiglas , St. Croix.
e multumitor ? :D
In plus pe aici poti gasi si lansete custom made vezi site-ul de mai jos.
Plus ca mai fac si altii lansete custom.
La Drill poti gasii lansete, mulinete foarte diverse de pe piata USA la preturi prietenoase si o mare varietate de soft-uri si voblere.
Capitain HOOK - multe mulinete Daiwa, Shimano dar si lansete Cabela`s sau Bass Pro.
e multumitor ? :D
In plus pe aici poti gasi si lansete custom made vezi site-ul de mai jos.
Plus ca mai fac si altii lansete custom.
-
- veteran
In Bucuresti
Oricum, nici aici nu e macar 1% din ce e in USA. De pesti ce sa mai zic.
Re: Lansete, mulinete si tot ce vrei.......
Spune-mi si mie,te rog,unde gasesc magazinele astea in Bucuresti?cristian.ene scrie:In Bucuresti sunt in momentul de fata 3 magazine care au lansete, mulinete si accesorii de la la Cabela`s dar si lansete Lamiglas, Bass Pro.
.
Re: Scule de spinning
Oarecum e logica treaba, ia gandese-te la raportul peste pasnic - rapitor....ei vezi cam asa e si cu spinnerii.Nick scrie:Pun si eu o intrebare celor care se ocupa cu magazinele de profil.De ce sunt asa de putine sortimente de pescuit ptr spinning?De ce nu ma pot duce la un mag de pescuit si sa-mi iau o chestie de la Cabelas (de ex)pe care am vazut-o in catalog?Imi dau seama ca cererea e mica dar macar cateva "exemplare" din fiecare tip.Sincer nu cunosc sit mag din Bucuresti,dar aici in Iasi trebuie sa colind toate magazinele si sa ma multumesc cu ce gasesc.Eu realizez ca numai 10% din pescari se ocupa de spinning,iar dintre ei un procent mai mic se pricep cu adevarat,dar macar sa fie marfa si ptr ei.Cati dintre noi nu "salivam" dupa produse din cataloagele straine admirand calitatea si inovativitatea unor voblere,plastice,etc.Oare nu s-ar gasi cumparatori ptr ele daca s-ar aduce si la noi?:(

-
- veteran
Magazine
Aquamaia - e pe o strada langa IGP - Bd. Stefan cel Mare( in zona stadionului Dinamo).
Cpt. Hook - zona Obor - reper intersectia Ritmului cu Pantelimon.
Drill - Bd. Cantemir( str. Poterasi).
Cpt. Hook - zona Obor - reper intersectia Ritmului cu Pantelimon.
Drill - Bd. Cantemir( str. Poterasi).
-
- veteran
Originale?
In astfel de magazine nu gasesti copii ale brandului, poate in piata.
Sigur mai gasesti si seri mai slabe de la Daiwa, Shimano sau alte branduri Asia pt . piata SUA.
Dar eu cred ca ma vorbit clar iar astfel de lansete nu pot fi copiate, iar un cunoscator vede asta intr-o secunda.
Sunt de la mama lor, din USA.
Sigur mai gasesti si seri mai slabe de la Daiwa, Shimano sau alte branduri Asia pt . piata SUA.
Dar eu cred ca ma vorbit clar iar astfel de lansete nu pot fi copiate, iar un cunoscator vede asta intr-o secunda.
Sunt de la mama lor, din USA.