Scule de spinning

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Nick
veteran
veteran

Scule de spinning

Mesaj de Nick » 23 Sep 2005, 15:03

Pun si eu o intrebare celor care se ocupa cu magazinele de profil.De ce sunt asa de putine sortimente de pescuit ptr spinning?De ce nu ma pot duce la un mag de pescuit si sa-mi iau o chestie de la Cabelas (de ex)pe care am vazut-o in catalog?Imi dau seama ca cererea e mica dar macar cateva "exemplare" din fiecare tip.Sincer nu cunosc sit mag din Bucuresti,dar aici in Iasi trebuie sa colind toate magazinele si sa ma multumesc cu ce gasesc.Eu realizez ca numai 10% din pescari se ocupa de spinning,iar dintre ei un procent mai mic se pricep cu adevarat,dar macar sa fie marfa si ptr ei.Cati dintre noi nu "salivam" dupa produse din cataloagele straine admirand calitatea si inovativitatea unor voblere,plastice,etc.Oare nu s-ar gasi cumparatori ptr ele daca s-ar aduce si la noi?:(
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

cristian.ene
veteran
veteran

Lansete, mulinete si tot ce vrei.......

Mesaj de cristian.ene » 23 Sep 2005, 15:31

In Bucuresti sunt in momentul de fata 3 magazine care au lansete, mulinete si accesorii de la la Cabela`s dar si lansete Lamiglas, Bass Pro.

La Drill poti gasii lansete, mulinete foarte diverse de pe piata USA la preturi prietenoase si o mare varietate de soft-uri si voblere.

Capitain HOOK - multe mulinete Daiwa, Shimano dar si lansete Cabela`s sau Bass Pro.

Aquamaia - Cabela`s , Lamiglas , St. Croix.

e multumitor ? :D

In plus pe aici poti gasi si lansete custom made vezi site-ul de mai jos.
Plus ca mai fac si altii lansete custom.

cristian.ene
veteran
veteran

In Bucuresti

Mesaj de cristian.ene » 23 Sep 2005, 17:05

Oricum, nici aici nu e macar 1% din ce e in USA. De pesti ce sa mai zic.

bodi1971
junior
junior

Re: Lansete, mulinete si tot ce vrei.......

Mesaj de bodi1971 » 24 Sep 2005, 08:20

cristian.ene scrie:In Bucuresti sunt in momentul de fata 3 magazine care au lansete, mulinete si accesorii de la la Cabela`s dar si lansete Lamiglas, Bass Pro.

La Drill poti gasii lansete, mulinete foarte diverse de pe piata USA la preturi prietenoase si o mare varietate de soft-uri si voblere.

Capitain HOOK - multe mulinete Daiwa, Shimano dar si lansete Cabela`s sau Bass Pro.

Aquamaia - Cabela`s , Lamiglas , St. Croix.

.
Spune-mi si mie,te rog,unde gasesc magazinele astea in Bucuresti?

Adelin
Moderator
Moderator

Re: Scule de spinning

Mesaj de Adelin » 24 Sep 2005, 08:35

Nick scrie:Pun si eu o intrebare celor care se ocupa cu magazinele de profil.De ce sunt asa de putine sortimente de pescuit ptr spinning?De ce nu ma pot duce la un mag de pescuit si sa-mi iau o chestie de la Cabelas (de ex)pe care am vazut-o in catalog?Imi dau seama ca cererea e mica dar macar cateva "exemplare" din fiecare tip.Sincer nu cunosc sit mag din Bucuresti,dar aici in Iasi trebuie sa colind toate magazinele si sa ma multumesc cu ce gasesc.Eu realizez ca numai 10% din pescari se ocupa de spinning,iar dintre ei un procent mai mic se pricep cu adevarat,dar macar sa fie marfa si ptr ei.Cati dintre noi nu "salivam" dupa produse din cataloagele straine admirand calitatea si inovativitatea unor voblere,plastice,etc.Oare nu s-ar gasi cumparatori ptr ele daca s-ar aduce si la noi?:(
Oarecum e logica treaba, ia gandese-te la raportul peste pasnic - rapitor....ei vezi cam asa e si cu spinnerii.
:wink:

cristian.ene
veteran
veteran

Magazine

Mesaj de cristian.ene » 24 Sep 2005, 10:41

Aquamaia - e pe o strada langa IGP - Bd. Stefan cel Mare( in zona stadionului Dinamo).

Cpt. Hook - zona Obor - reper intersectia Ritmului cu Pantelimon.

Drill - Bd. Cantemir( str. Poterasi).

bodi1971
junior
junior

Mesaj de bodi1971 » 25 Sep 2005, 08:46

Multumesc.Spui ca au numai scule originale acolo?

cristian.ene
veteran
veteran

Originale?

Mesaj de cristian.ene » 25 Sep 2005, 09:59

In astfel de magazine nu gasesti copii ale brandului, poate in piata.
Sigur mai gasesti si seri mai slabe de la Daiwa, Shimano sau alte branduri Asia pt . piata SUA.

Dar eu cred ca ma vorbit clar iar astfel de lansete nu pot fi copiate, iar un cunoscator vede asta intr-o secunda.

Sunt de la mama lor, din USA.

bodi1971
junior
junior

Mesaj de bodi1971 » 25 Sep 2005, 13:56

Cum naiba va puteti da seama care sunt originale si care nu,ca eu habar n-am si mor de ciuda!!

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 26 Sep 2005, 09:17

Bodi, ai luat vreodata in mana o lanseta originala? In secunda in care o ai in mana, o sa iti dai seama! Intentia mea nu este sa te jicnesc si nici nu vreau sa fiu ironic! Dar cred ca diferenta este mai mult decat evidenta :)[/url]

Scrie răspuns