Aveti dreptate cu crapul asta!!E aceeasi situatie cu aceea in care diversi cantareti sau "artisti" fara pic de talent sunt promovati de o mass-media interesata de profit imediat si senzatie si se trezesc peste noapte mari vedete.Crapul a fost mediatizat excesiv de toate revistele de pescuit de pe la noi si s-a ajuns in situatia in care de cate ori o balta e concesionata de cineva,a doua zi e umpluta pana la refuz cu crapi.Rapitori?Nici vorba,nu sunt rentabili,ca doar pescarii care merg acolo sunt dornici sa aiba si ei trofee ca cele pe care le vad prin reviste.Si in plus,mai e si mentalitatea de "traistar" a romanilor;vor sa prinda,domle,zeci de kile de peste pe zi,ca doar de aia dau bani pe scule si taxe la balti,nu?Si atunci prind crap,ca e mare,n-o sa se chinuie romanasu' cu cativa pastraviori sau clenisori.
Iar articolele din AVP de la rubrica"spinning" parca sunt compuneri de inceput de an scolar cu titlul"Cum mi-am petrecut vacanta".Le citesti si te intrebi de ce le-au trecut la spinning,cand puteau figura oriunde,inclusiv la "retete culinare".Pacat.Numerele mai vechi au avut intr-adevar articole foarte interesante despre spinning.De o buna bucata de timp,insa,au renuntat la ele.Sa speram ca vor reveni la vechile obiceiuri,pentru ca sunt convins ca redactorii aceia au inca multe de spus despre acest subiect
Scule de spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Aveti dreptate
Insa atata vreme cat ''pescarii in fash roz '' vor constitui marea majoritate , ratiuni comerciale ii fac pe cei de la revista sa se orienteze dupa cerere ......asta e
Insa atata vreme cat ''pescarii in fash roz '' vor constitui marea majoritate , ratiuni comerciale ii fac pe cei de la revista sa se orienteze dupa cerere ......asta e

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Uh.. dupa cum vad eu si pescarii de crap sunt impartiti in "pescari cu boilles" si "pescari cu mamaliga", aia in fâş roz, ageamii de insira 10 lansete si inca n'au descoperit firul pe langa carlig, dau cu patrate si in nici un caz nu citesc reviste. Cred ca diferenta dintre stationar si spinning o face tot carasul de toate zilele pe care il prinde orice dobitoc cu 5 lansete si rame de balegar.
Numai bine!
Numai bine!