m-am uitat la filmuletz, superb locul!XquiZZiT scrie:Salut toti "bolnavii" de pe acest site. Bantui de ceva vreme pe aici, dar asta e primul meu post.Ma numar printre fanii jerkbait-ului si sliderele de la salmo, mai ales cele plutitoare sunt printre nalucile mele preferate.Defapt cred ca sliderul a fost primul jerkbait pe care l-am cumparat si care m-a determinat sa imi iau un echipament complet pentru acest stil de pescuit.Asta inseamna ca se poate pescui cu salmo slider si cu o lanseta de spinning dar pentru a folosi naluca la maxim este indicata folosirea unui echipament adecvat.Sliderul mi-a adus cateva stiuci si de cele mai multe ori atacul a survenit pe stopare, asta dupa 3-6 pompaje scurte si energice care fac naluca sa se miste foarte haotic. Cei ce folositi aceasta naluca incercati sa urmariti naluca in apa limpede, de multe ori aceasta se intoarce la 180 de grade si practic isi priveste in ochi urmaritoarea daca acea pauza este facuta atunci cand trebuie. Este intr-adevar o naluca foarte eficienta daca este jucata corect.
Salmo Slider floating
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
TEAM ATOM