Salmo care ce culoare prinde mai bine peste pe rau !!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Zelea D
utilizator nou
utilizator nou

Salmo care ce culoare prinde mai bine peste pe rau !!!

Mesaj de Zelea D » 27 Mar 2009, 11:59

Anul trecut miam luat un salmo hornet 3 GT si a mers f bine la clean si biban dar citind pe forumuri am inteles k GS ar fi mai bun. Vreau niste pareri de la aceai care au pescuit cu astfel de voblere daca sunt bune sau...

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 27 Mar 2009, 12:25

Daca a mers foarte bine GT-ul e ok .

In general Salmo sunt voblere foarte prinzatoare pe apele noastre . Si Hornetul a confirmat intotdeauna .

Despre culori ce pot sa zic , depinde de foarte multi factori . Specie destinata , locatie , apa , turbiditate , anotimp ,ora .

Eu am prins bine cu YD si salau si avat . Asta e , trebuie sa incerci mereu pe apele tale sa vezi ce merge si ce nu .

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 27 Mar 2009, 12:27

pentru mine cea mai prinzatoare culoare a fost TROUT, dupa care au urmat intr-o oarecare oridine ... D, HP si restul ...

sunt convins ca o gramada de persoane au prins foarte bine si la culori de genul GT, atat ca eu nu sunt tocmai mare fan al culorilor mai tipatoare ...

apropo ... vezi ca iesit o culoare mai nou care sunt convins ca va prinde o gramada de pesti ... RS se numeste ... sa incerci modelul de 3,5 floating ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Zelea D
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Zelea D » 27 Mar 2009, 12:35

Vara trecuta am fost cu un preten pescar si cand ma vazut k scot un hornet 5 culoare D a inceput sa rada k e prea mare vobleru si le sparg capu la pesti cu el, atunci eu mam ambitionat si am dat in curenti puternici intro valtoare, eu pe o parte el pe alta si cand deodata tac si batu maxim incordat si tot lua nylon el can a vazu a crezut k e captura capitala si to zbiera la mine nu trage tare k il pierzi si se oftica de numa :)
,dar eu am vaz pestle era un amarat de clean de 400g si era prins de amndoua ancore una in gura alta de aripioara si tragea pestele lateral in curent puternic ....Problema e k nam mai prins deloc cu el de atunci nimka
cred k a fost noroc si poate nu il stiu folosii acel vobler ?
Mai e cineva care a prins la acel vobler salmo hornet 5 D floating

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 27 Mar 2009, 12:56

nu stiu ce a zic cu Hornet-ul de 5 ... personal il consider putin cam prea "rau" pentru clean ... nu e vorba de dimensiune pentru ca am dat cu Executor (care in ciuda faptului ca pe site este dat ca avand 5cm are in realitate 6) si am prins chiar bine clean, am dat bu Butcher care are tot 5 cm si e chiar foarte bun la clean dar Hornet-ul mi se pare ca la cei 5 cm are o bataie care poate il sperie putin pe clean ... nu zic ca nu merge, doar ca prefer alte voblere sau dimensiuni cand dau la clean ... eu nu am prins nici un clean la Hornet de 5, dar nici nu am dat cu el dupa clean ...

cu hornet-ul de 5 mai dadeam dupa un salau sau chiar stiuca pentru ca merge bine la viteza mica de recuperare si se si scufunda bine ...

desigur este doar o parere personala ce am scris mai sus ... sunt convins ca sunt persoane pe forum care au luat clean cu el ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 27 Mar 2009, 14:12

Eu sunt fan GS, am prins foarte bine cu el. Am prins bine salau cu el si cu HP, RHH si P, biban cu GT si RCW, pastrav cu T si RS, clean cu RS si BT pe rauri limpezi.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 27 Mar 2009, 15:05

pt clean incerca H3F culorile P, BT, GS cred ca ala de 5 ar fi mai bun la somn :lol:

amidamar_u
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de amidamar_u » 27 Mar 2009, 15:20

ai putea incerca si Jaxon Hooper 4 cm,am prins foarte bine cu el vara trecuta si anul asta chiar
insa cea mai mare captura p anul asta a fost tot p hornet GS un pastrav curcubeu la 1.3 kg prins pe raul Doamnei in zona Pitesti.( nici nu stiam ca exista pastrav in acest rau, dar totusi cred ca se ratacise:)

PS . pestele a fost eliberat dupa fotografiere

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 28 Mar 2009, 01:18

tu esti ala care a facut circul ala pe pod cu pastravul :lol:
oricum felicitari

petryq
junior
junior

Mesaj de petryq » 29 Mar 2009, 15:41

eu folosesc horneturi de 5 la salul si da rezultate f. bune iar de 3 si de 2 la clean pe Mures
petryq

Scrie răspuns