Salmo care ce culoare prinde mai bine peste pe rau !!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Am prins cleni frumosi pe Timis in zona Cavaran(Constantin Daicoviciu) si nu numai la Salmo Hornet(3-4 cm,culori D,G,DB) ci si la Bullhead de 4,5 cm HBD si de asemenea de la Dorado modelele Lake(scufundator 3,5 cm 6g,P,S) si Scout(plutitor,4 cm,culori naturale) si la cele de la Goldy(3,5-4 cm,plutitoare si scufundatoare,culori naturale).Apropo cum e Timisul azi pe acolo(limpede,tulbure)?
-
- senior
-
- utilizator constant
asa o fi, dar baietii sunt pe pozitii in fiecare seara si prind.fratelecelmic scrie:amidamar_u scrie: or fi ele pe acolo dar nu se arata.plus ca este interzis la stiuca pana pe 15 aprilie cel putin asa am auzit daca gresesc te rog sa ma corectezi.
proh la stiuca parca era pana pe 17 oricum[/quote
asta nu stiam oricum eu doar in weekend ajung la noi pe rau pentru ca in cursul saptamani sunt in buc la munca si aici nu prea am timp sa ma duc.
prin ce zona umbla baietzi astia de care spui tu

- Zelea D
- utilizator nou
timisul e tulbure nu e bun de pescuit si vad k a inceput sa ploua...Cipi tm scrie:Am prins cleni frumosi pe Timis in zona Cavaran(Constantin Daicoviciu) si nu numai la Salmo Hornet(3-4 cm,culori D,G,DB) ci si la Bullhead de 4,5 cm HBD si de asemenea de la Dorado modelele Lake(scufundator 3,5 cm 6g,P,S) si Scout(plutitor,4 cm,culori naturale) si la cele de la Goldy(3,5-4 cm,plutitoare si scufundatoare,culori naturale).Apropo cum e Timisul azi pe acolo(limpede,tulbure)?
nu cred k mai prind ceva pana la inchidere pt ca e rece timisu la cavaran cred k e din cauza Bistrei care se varsa in timis mai in jos de Jupa.Asa k nu trage nimka si nus pescari.
-
- senior
[/quote
asta nu stiam oricum eu doar in weekend ajung la noi pe rau pentru ca in cursul saptamani sunt in buc la munca si aici nu prea am timp sa ma duc.
[/quote]
dak te duci, pt ca eu m-am razgandit iti spun> in spatele bowlingului in stuf.
eu am fost in seara asta pe doamnei si am prins vreo 4 cleni frumosi, restul c&r
super partida trasaturi multe, rateuri de asemenea...

dak te duci, pt ca eu m-am razgandit iti spun> in spatele bowlingului in stuf.
eu am fost in seara asta pe doamnei si am prins vreo 4 cleni frumosi, restul c&r
super partida trasaturi multe, rateuri de asemenea...
-
- utilizator constant
dak te duci, pt ca eu m-am razgandit iti spun> in spatele bowlingului in stuf.fratelecelmic scrie:[/quote
super partida trasaturi multe, rateuri de asemenea...[/quote]
10x, stiu zona am patrulato si eu de cateva ori vara trecuta dar fara prea multe rezultate ( mare parte marlite p care le pupi si le dai drumu

cred ca o sa mai raman la clean cel putin pana se da drumu la marlite.
cum este mai apa pe doamnei pentru ca in weekend a fost destul de buna
-
- senior
-
- utilizator constant