Salmo care ce culoare prinde mai bine peste pe rau !!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
am luat clenuti de 100-150 gr cu hornet D de 5 cm la gura golambului vara trecuta.mai am de 5 om trout si db dar nu am prins nimic inca cu ele.Zelea D scrie:Acum miam luat si niste rapale un cd3 P si un cd7 S si un ssr 5 BG si un hornet trill k vreau sal incerc la avat, dar rapalele nush dak is ceva de capu lor sau...
banuiesc ca ai vreut sa zici un Salmo Thrill ca ti-ai luat si vrei sa il incerci la avat ....Zelea D scrie:Acum miam luat si niste rapale un cd3 P si un cd7 S si un ssr 5 BG si un hornet trill k vreau sal incerc la avat, dar rapalele nush dak is ceva de capu lor sau...
vezi ca sunt vreo 2 topicuri despre thrill-ul de la salmo pe unde isi mai dau cu parerea oamenii ...
thrill-ul care ti l-ai luat cum are barbeta, e tot perpendiculara pe axa orizontala a voblerului sau are un unghi mai mic ... merci ... intreb asta ca din ce am vazut pe site-ul lor, cred ca au modificat putin unghiul barbetei anul asta ...
numai bine
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- utilizator constant
-
- senior
-
- utilizator constant
- Zelea D
- utilizator nou
da trihll am si are barbeta perpediculara adica e in jos e singuru vobler care il am asa, mia zis ala de la magazin k e bun pt somn in gropi si dinalea ... dar lam luat pt avat k am inteles din forumuri k e pt avat 100%
.
In rest de trihll am horneturi cu care sper sa prind cleni mari,bibani si poate avati ... dar somn as vrea si nu stiu dak e posibil cu horneturile.

In rest de trihll am horneturi cu care sper sa prind cleni mari,bibani si poate avati ... dar somn as vrea si nu stiu dak e posibil cu horneturile.
-
- senior
Vad ca esti din Caras Severin, dar din pacate nu am reusit sa gasesc pe harta satul pe care l-ar scris la locatie ca sa stiu prin ce zona locuiesti si ce rauri ai mai aproape ...Zelea D scrie:da trihll am si are barbeta perpediculara adica e in jos e singuru vobler care il am asa, mia zis ala de la magazin k e bun pt somn in gropi si dinalea ... dar lam luat pt avat k am inteles din forumuri k e pt avat 100%.
Incearca linistit cu hornet-urile la clean si la biban pentru ca sansele sunt foarte mari de a prinde, thril-ul e de dat dupa avat dar nu ti-ar strica si niste modele Minnow de la orice producator de incredere ... cat despre somn, aici chiar nu stiu ce sa iti zic, faptul ca nu stiu ce vanzator ti-a recomandat thrill-ul pentru somn e doar o vanzare a marfii ... de la ce magazin l-ai cumparat (din resita cumva?) ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...