Salmo care ce culoare prinde mai bine peste pe rau !!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Zelea D
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Zelea D » 29 Mar 2009, 19:16

Acum miam luat si niste rapale un cd3 P si un cd7 S si un ssr 5 BG si un hornet trill k vreau sal incerc la avat, dar rapalele nush dak is ceva de capu lor sau...

Cracus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Cracus » 29 Mar 2009, 21:28

Zelea D scrie:Acum miam luat si niste rapale un cd3 P si un cd7 S si un ssr 5 BG si un hornet trill k vreau sal incerc la avat, dar rapalele nush dak is ceva de capu lor sau...
am luat clenuti de 100-150 gr cu hornet D de 5 cm la gura golambului vara trecuta.mai am de 5 om trout si db dar nu am prins nimic inca cu ele.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Mar 2009, 09:19

Zelea D scrie:Acum miam luat si niste rapale un cd3 P si un cd7 S si un ssr 5 BG si un hornet trill k vreau sal incerc la avat, dar rapalele nush dak is ceva de capu lor sau...
banuiesc ca ai vreut sa zici un Salmo Thrill ca ti-ai luat si vrei sa il incerci la avat ....

vezi ca sunt vreo 2 topicuri despre thrill-ul de la salmo pe unde isi mai dau cu parerea oamenii ...

thrill-ul care ti l-ai luat cum are barbeta, e tot perpendiculara pe axa orizontala a voblerului sau are un unghi mai mic ... merci ... intreb asta ca din ce am vazut pe site-ul lor, cred ca au modificat putin unghiul barbetei anul asta ...

numai bine
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

amidamar_u
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de amidamar_u » 30 Mar 2009, 10:11

fratelecelmic scrie:tu esti ala care a facut circul ala pe pod cu pastravul :lol:
oricum felicitari
:shock: dap, eu am fost dar nu cred ca am facut circ :D

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 30 Mar 2009, 13:24

oricum hai sa lasam clenii oleaca in pace si sa ne apucam de stiuci tot prin preajma pe acolo :wink:

amidamar_u
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de amidamar_u » 30 Mar 2009, 13:57

fratelecelmic scrie:oricum hai sa lasam clenii oleaca in pace si sa ne apucam de stiuci tot prin preajma pe acolo :wink:
or fi ele pe acolo dar nu se arata.plus ca este interzis la stiuca pana pe 15 aprilie cel putin asa am auzit daca gresesc te rog sa ma corectezi.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 30 Mar 2009, 13:59

pana in 18

Zelea D
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Zelea D » 30 Mar 2009, 15:28

da trihll am si are barbeta perpediculara adica e in jos e singuru vobler care il am asa, mia zis ala de la magazin k e bun pt somn in gropi si dinalea ... dar lam luat pt avat k am inteles din forumuri k e pt avat 100% :roll:.
In rest de trihll am horneturi cu care sper sa prind cleni mari,bibani si poate avati ... dar somn as vrea si nu stiu dak e posibil cu horneturile.

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 30 Mar 2009, 15:46

amidamar_u scrie: or fi ele pe acolo dar nu se arata.plus ca este interzis la stiuca pana pe 15 aprilie cel putin asa am auzit daca gresesc te rog sa ma corectezi.
asa o fi, dar baietii sunt pe pozitii in fiecare seara si prind.

proh la stiuca parca era pana pe 17 oricum

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Mar 2009, 16:00

Zelea D scrie:da trihll am si are barbeta perpediculara adica e in jos e singuru vobler care il am asa, mia zis ala de la magazin k e bun pt somn in gropi si dinalea ... dar lam luat pt avat k am inteles din forumuri k e pt avat 100% :roll:.
In rest de trihll am horneturi cu care sper sa prind cleni mari,bibani si poate avati ... dar somn as vrea si nu stiu dak e posibil cu horneturile.
Vad ca esti din Caras Severin, dar din pacate nu am reusit sa gasesc pe harta satul pe care l-ar scris la locatie ca sa stiu prin ce zona locuiesti si ce rauri ai mai aproape ...

Incearca linistit cu hornet-urile la clean si la biban pentru ca sansele sunt foarte mari de a prinde, thril-ul e de dat dupa avat dar nu ti-ar strica si niste modele Minnow de la orice producator de incredere ... cat despre somn, aici chiar nu stiu ce sa iti zic, faptul ca nu stiu ce vanzator ti-a recomandat thrill-ul pentru somn e doar o vanzare a marfii ... de la ce magazin l-ai cumparat (din resita cumva?) ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns