Gozo, si daca dai cu 7, 9, nu te-ai gandit ca asta 15-40 n-are nicio treaba cu ce vrei tu sa faci? Evergreen? Adica inca vreo 1000 ron pe putin? Vezi de la cine te sfatuiesti, mai vezi pareri pe forum, daca vrei sa te apuci de salau alege un st.croix ML, avid sau legend elite daca vad ca te spargi in lansete.
safaturi bat !!!help
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Stefan, nu mi se pare nimic in neregula cu parerea mea no...
Gozo, si daca dai cu 7, 9, nu te-ai gandit ca asta 15-40 n-are nicio treaba cu ce vrei tu sa faci? Evergreen? Adica inca vreo 1000 ron pe putin? Vezi de la cine te sfatuiesti, mai vezi pareri pe forum, daca vrei sa te apuci de salau alege un st.croix ML, avid sau legend elite daca vad ca te spargi in lansete.
Poti sa mergi si pe medium. Poti sa vezi si Daiwa Steez... Sa inteleg ca fondurile europene nu-s o problema...
- Mugurstefan
- veteran

Niic mie.Tristian scrie:Stefan, nu mi se pare nimic in neregula cu parerea mea no...
...
Mnoa, atat ca dupa parerea mea nue de lasat acasa si ca poti sa dai si cu asta , chiar daca inginereste nu se incadreaza in specificatii !
Ce-i asa de greu de inteles ?..am spus de al inceput.
'Mnoa
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !