Ryobi Ecusima-raport calitate pret imbatabil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ryobi Ecusima-raport calitate pret imbatabil
am cumparat astazi de la Avat Cluj Ecusima 1000 si va spun ca sunt de-a dreptul incantat ,la inceput am fost circumspect pt ca pretul de vanzare era 1.260.000 si mi se parea prea ieftina raportat la Applause 3.880.000 apoi dupa ce am luat-o in mana nu mi-au trebuit decat 15 min sa ma decid.modelu e identic cu applausse si zauber la calitate diferenta de pret e data de costurile aliajului din care e construita are corpul robust 265g greutetea,tambur de aluminiu,antiretur infinit,6 rulmenti,maner rabatabil cine are ryobi stie ca firma isi respecta blazonu un alt avantaj e pretul care e identic cu pretul de pe piata din vest sau america stiu ca o sa ma acuzati de publicitate dar nu scriu aici decat niste impresi care poate ii vor ajuta pe uni de aici sa faca o alegere buna cand isi iau o mulineta,singuru lucru care pe mine ma deranjeaza este ca are 2 tamburi de rezerva care sunt din grafit atat in rest astept, astept sa ii fac proba la pescuit si inca o chestie parerea mea este ca nu poate fi batuta de nici o mulineta de pe piata romaneasca la raportu calitate pret.astept comentariile voastre si alte pareri de la forumistii care au mulineta
-
- veteran
-
- veteran
tamburii de rezerva sunt dintr-un grafit de buna calitate in nr de 2 si ca sa-ti comfirm ca nu am laudat-o de geaba stocu la depozitu din cj epuizat,stocu de la magazinu avat cj epuizat,am vorbit cu directoru de vanzari de la cj si mi-a zis ca sa vindut foarte bine,cel mai bun sfat pe care ti-l dau ar fi sa incerci sa o vezi face cat 1000 de cuvinte interseaza-te care sunt importatori energofish in zona ta
-
- veteran
- ravenheart
- veteran
daca o lauzi asa tare ma bate si pe mine gandul sa-mi iau una, mai ales ca pretul e foarte bun... unde ziceai ca-i magazinul asta Avat ?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
- veteran