Ryobi Ecusima-raport calitate pret imbatabil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- ravenheart
- veteran
chiar as fi curios sa o vad... lasa-mi un nr de tel pe privat si poate ne intalnim intr-o zi... poate tragem si o iesire pe undeva la o partida mai incolo
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
- veteran
Ryobi Ecusima
Pentru cine e curios sa vada cum arata si ce poate Ryobi Ecusima am scris un review pe site-ul meu www.conceptcustomrods.ro .
Am cumparat modelul 2000 deci nu e o prezentare comandata. E o mulineta moderna doatata cu toate atributele de care e nevoie. Fata de Applause difera doar prin corpul de grafit care este foarte rigid.
Cristian Ene
Am cumparat modelul 2000 deci nu e o prezentare comandata. E o mulineta moderna doatata cu toate atributele de care e nevoie. Fata de Applause difera doar prin corpul de grafit care este foarte rigid.
Cristian Ene
-
- veteran
Zauberu de la Ryobi este o mulineta absolut superba din toate pct de vedere! Foarte fiabila, constructie din metal( Full Metal), facuta in Japonia, 8+1 rulmenti, tambur metalic, pick-up gen Air Bail, si niste angrenaje de "otel"! O mulineta de incredere care inspira forta si fiabilitate! O mulineta pt. o viata! Exista in marimile 1000, 2000, 3000 si 4000! Nu difera decat marimea tamburului si greutatea, asa ca marimea 4000 nu este mare, este chiar f. universala! Caracteristica f. importanta este Max. Drag Power - 5 kg pt. marimea 4000, ceea ce se-ntalneste numai pt. mulinetele Made in Japan!
Mai nou a aparut si Excia, aceleasi caracteristici cu Zauberu!
Mai nou a aparut si Excia, aceleasi caracteristici cu Zauberu!
o mulineta o poti aprecia cu adevarat dupa 2 ani
abia atunci vezi daca si-a meritat banii
si banaxurile mele se invarteau bine cand le-am luat si dupa un an erau subrede rau
ceea ce nu s-ar putea spune despre daiwa pe care am si folosit-o mult mai intens, de altfel....
multe mulinete se invart frumos cand le cumperi......
abia atunci vezi daca si-a meritat banii
si banaxurile mele se invarteau bine cand le-am luat si dupa un an erau subrede rau
ceea ce nu s-ar putea spune despre daiwa pe care am si folosit-o mult mai intens, de altfel....
multe mulinete se invart frumos cand le cumperi......
Am achizitionat mulineta V1000 prin august. De atunci am pescuit cu ea in Delta, pe Dunare, Prut, Siret, pe diferite iazuri in diferite conditii pe ploaie, vant cu nisip, si recent la un concurs la sub zero grade C.In toate situatiile mulineta s-a comportat excelent. Am pus pe ea un 0,18 River Trout si un Firelien de 6 livre.Cu ambele fire lanseaza excelent si nu am avut niciodata peruci sau alte neplaceri la lansare si la recuperare. 

xxx don't think because they know everything.
Mare dreptate ai danr!Multe se invart frumos in gol dar in sarcina...Nu stiu cum se comporta ecusima , dar am un prieten care e multumit de ea.Tot el spunea despre un Stradic ca parca merge tot mai bine pe masura ce se uzeaza
Cred ca asa se comporta o scula de calitate!Si am sa-i dau dreptate pentru ca si Daiwa mea parca la fel face 

Am primit si eu una, modelul 2000 de care "trag" de cateva luni bune. Sincer imi place mulineta, dar, dupa cateva drilluri mai serioase cu niste stiuci mai serioase, mi-a aparut un mic joc in tambur. Fara discutii raportul calitate pret este excelent, dar, fara a supara pe cineva, de la o mulineta de un milion trebuie sa ai pretentii de un milion. E clar ca nici macar nu se apropie de Zauber sau Applause, deci o comparatie cu Daiwa nici nu se poate face. Oricum, inclin sa cred ca la banii astia nu gasiti ceva mai bun pe piata romaneasca (excludem comenzile de afara
)