Ryobi Ecusima-raport calitate pret imbatabil

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Noi 2006, 22:16

pasek scrie: singura chestie care ma intriga este ce parca se aude un miriit in mulineta in sarcina... cele mai grele naluci folosite 12 gr...
in rest ok, merge usor, se echilibreaza bine cu batul, fara peruci s.a.m.d.
nu iti face probleme din cauza asta
si eu am o ecusima 3000vi de o juma de an si la fel face,nu pot sa spun ca "maraie" dar se aude ceva ca si cum ar freca,dar asta fara sa impieteze la mersul ei si fara sa am vreo problema.
intradevar nu am scos peste mai mare de 2kg cu ea ,dar asta pt ca nu am prins acel peste mai mare :cry:
din punctul meu de vedere,sunt mulinete OK pt raportul pret/calitate,si ce este cel mai important,le gasesti in magazine la noi in Romania.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 13 Noi 2006, 08:10

ieri am fost pe o balta dupa stiuca: pe recuperare mulineta mergea normal, usor dar avea un zgomot inauntru de parca macina nisip... dupa vreo 50 de lansari zgomotul a inceput sa ma deranjeze
ma gindesc sa o desfac sa vad despre ce e vorba.
ce stiti e greu de asamblat la loc?
mentionez ca am grija de toate sculele mele: huse, sters dupa partida...
in rest ... we are the best!

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 13 Noi 2006, 08:26

Dupa cum aud de la voi Ecusima e o mulineta buna,deja incepe sa-mi para rau ca nu se gaseste si aici ca sa-mi pot cumpara una,ca deja ma supara ca mulinetele mele nu au nici un "marait" si nu "macina" tot nisipul ce-l inghit la pescuitul meu in Golful Mexic.....

Jean Scurtu

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 13 Noi 2006, 11:56

:D asta a fost o gluma.
pasek:eu zic ca daca ai cat de cat simt tehnic in tine si esti atent la ordinea in care desfaci mulineta,nu e mare lucru,desi chiar nu vei vedea motivul pentru care "maraie",nu e vizibil...eventual daca ii bagi niste grease la angrenaje poate se mai reduce "maraitul" pentru o vreme.
totusi daca nu ai desfacut vreodata o mulineta,apeleaza la un prieten care a facut-o.
daca mulineta "macina" de la cumparare,ai facut o greseala ca ai cumparat-o.
daca mai are garantie,foloseste-te de ea inainte de a o desface.
acest "marait" se va pronunta in timp pana cand iti va fi lehamite sa mai mulinezi cu ea.am cateva mulinete in aceasta stare,culmea este ca odata cu pronuntarea "maraitului" va fi mai greu de mulinat,chiar si in gol.
sorry :(
Michael va recomanda Regulamentul forumului

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 13 Noi 2006, 17:34

Jean Scurtu scrie:Dupa cum aud de la voi Ecusima e o mulineta buna,deja incepe sa-mi para rau ca nu se gaseste si aici ca sa-mi pot cumpara una,ca deja ma supara ca mulinetele mele nu au nici un "marait" si nu "macina" tot nisipul ce-l inghit la pescuitul meu in Golful Mexic.....
Jean Scurtu
Problema rezolvata ... :lol: ... uite iti trimite Michael niste mulinete care maraie ... :lol: ...
S'altare și bunăstare !

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 13 Noi 2006, 17:47

Apreciez gestul ,dar imi ajunge numai una ,nu ma baga la cheltuieli prea mari,ca nu vreau sa macin tot nisipul de pe plaja Golfului Mexic....

Jean Scurtu

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 13 Noi 2006, 17:52

foarte finut mistoul
la 40 dolari noua cat este mulineta asta ce mari pretentii sa ai, probabil isi merita banii
de ce oare se face comparatie cu mulinete de 100 care prind gramezi de peste prin golfu mexic cate 10 ani la rand ?
nu primeam noi acu o saptamana invataturi intelepte, sa nu mai comparam mulinetele ieftine cu alea scumpe ?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Noi 2006, 20:21

danr scrie:foarte finut mistoul
la 40 dolari noua cat este mulineta asta ce mari pretentii sa ai, probabil isi merita banii
de ce oare se face comparatie cu mulinete de 100 care prind gramezi de peste prin golfu mexic cate 10 ani la rand ?
nu primeam noi acu o saptamana invataturi intelepte, sa nu mai comparam mulinetele ieftine cu alea scumpe ?
offf doamne ce repede uita oamenii.
ca mare dreptate ai dane,e ca si cum am compara nissanul tau cu un X5 :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 13 Noi 2006, 20:29

exact
nu stiu cat ar face fata un x5 prin anumite noroaie si cranguri pe care le stiu eu :lol:
si nici nu stiu cine l-ar baga pe acolo :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 13 Noi 2006, 20:45

pasek:sub nici o forma sa nu umbli la roller bearing,daca are mulineta asa ceva.risti sa se imprastie rolele in toate directiile sau sa distrugi cosul care tine rolele.sa nu scoti camasa care acopera rolele.

practic problema ta vine de la angrenaje(roti dintate),nu calca bine dintii unii in altii,din cauza aliniamentului angrenajelor,transmisie deficitara ori pur si simplu sunt angrenaje produse fara a tine cont de anumite standarde ale calitatii.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns