Rotativele mari. Aveti asa ceva in trusa?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Am in trusa o Mepps Aglia Long nr. 4, deoarece la confluenta canalului Filipoiu cu Dunarea Veche (in Insula Mare a Brailei), aceasta era naluca de baza in octombrie-noiembrie pentru stiuci mari, in urma cu 5-6 ani (nu ma-ntrebati ca nu stiu de ce). Intre timp canalul a devenit tot mai braconat, mai colmatat, iar stiuca a cam disparut...

Nu, mono. Firul e fluo si ambalajul ceva cu portocaliu parca...TopGear scrie:Deci nu naluca este de vina.
In alte locuri nu ai mai dat cu rotativa respectiva? De ex.pe balti nu ai incercat-o?
Axa. Aveai textil Gamakatsu? Am vazut/pipait textil Gamakatsu si mi s-a parut interesant de tot. Mai putin pretul. Vorbim de aceeasi kestie? Era intr-o cutie de carton neagra.
Am incercat-o si pe balti, erau zile cand numai rotativa mare ''facea legea'', dar nu era ceva constant sau permanent. Daca e sa o luam asa, la un moment dat, pe o anumita apa, orice naluca are cateva zile de glorie (detine suprematia ca sa zic asa). Fire zbuciumate tuturor !TopGear scrie:Deci nu naluca este de vina.
In alte locuri nu ai mai dat cu rotativa respectiva? De ex.pe balti nu ai incercat-o?
Axa. Aveai textil Gamakatsu? Am vazut/pipait textil Gamakatsu si mi s-a parut interesant de tot. Mai putin pretul. Vorbim de aceeasi kestie? Era intr-o cutie de carton neagra.
- CataZander
- utilizator constant

- CataZander
- utilizator constant

TopGear,
nu-i nevoie sa-mi reamintesti titlul topicului, ce-am subliniat eu acolo,
m-am referit la cu totul altceva decat la rotative
La ora aia cand am postat, numai la rotative nu-mi statea capu'
Scuze daca n-a iesit asa cum am vrut eu, dar nu m-am putut abtine.
Numa ' bine.
ps - si ptr. mine rotativele de 10-12 gr nu sunt mari, in schimb cele de 20-25, sunt.
nu-i nevoie sa-mi reamintesti titlul topicului, ce-am subliniat eu acolo,
m-am referit la cu totul altceva decat la rotative
La ora aia cand am postat, numai la rotative nu-mi statea capu'
Scuze daca n-a iesit asa cum am vrut eu, dar nu m-am putut abtine.
Numa ' bine.
ps - si ptr. mine rotativele de 10-12 gr nu sunt mari, in schimb cele de 20-25, sunt.