Rotativele mari. Aveti asa ceva in trusa?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 07 Oct 2008, 15:40

Am in trusa o Mepps Aglia Long nr. 4, deoarece la confluenta canalului Filipoiu cu Dunarea Veche (in Insula Mare a Brailei), aceasta era naluca de baza in octombrie-noiembrie pentru stiuci mari, in urma cu 5-6 ani (nu ma-ntrebati ca nu stiu de ce). Intre timp canalul a devenit tot mai braconat, mai colmatat, iar stiuca a cam disparut... :( :( :(

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 08 Oct 2008, 21:41

Deci nu naluca este de vina.
In alte locuri nu ai mai dat cu rotativa respectiva? De ex.pe balti nu ai incercat-o?

Axa. Aveai textil Gamakatsu? Am vazut/pipait textil Gamakatsu si mi s-a parut interesant de tot. Mai putin pretul. Vorbim de aceeasi kestie? Era intr-o cutie de carton neagra.

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 10 Oct 2008, 09:40

TopGear scrie:Deci nu naluca este de vina.
In alte locuri nu ai mai dat cu rotativa respectiva? De ex.pe balti nu ai incercat-o?

Axa. Aveai textil Gamakatsu? Am vazut/pipait textil Gamakatsu si mi s-a parut interesant de tot. Mai putin pretul. Vorbim de aceeasi kestie? Era intr-o cutie de carton neagra.
Nu, mono. Firul e fluo si ambalajul ceva cu portocaliu parca...

bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 10 Oct 2008, 10:20

TopGear scrie:Deci nu naluca este de vina.

Am incercat-o si pe balti, erau zile cand numai rotativa mare ''facea legea'', dar nu era ceva constant sau permanent. Daca e sa o luam asa, la un moment dat, pe o anumita apa, orice naluca are cateva zile de glorie (detine suprematia ca sa zic asa). Fire zbuciumate tuturor !

CataZander
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CataZander » 16 Oct 2008, 12:10

Eu am luat 2 somni la o Mossca 5 de 18 gr,unul l-am scapat inca vreo 2 atacuri plus un atac de la un clean la kil :shock: in mal, rotativa vine super fain prin apa si la recuperari usoare in afara curentului si pretul e ok pe balta am luat niste marle la mepps aglia de 4 si baltzer colonel 5 :D

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 18 Oct 2008, 21:42

CataZander

Arata-ne si nua o poza cu mosca aia a ta, sa o vedem, ca nu stim la care dintre ele te referi. Am si eu o ciudatenie de Mosca, are corpul rosu si paleta de alama. Plus ceva floci negrii pe tripla, dar este mica - aprox. 12-14 gr.
Mersi!

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 18 Oct 2008, 23:52

TopGear scrie:. Am si eu o ciudatenie de Mosca, are corpul rosu si paleta de alama. Plus ceva floci negrii pe tripla, dar este mica -
Mersi!
Pai si de ce te plangi? :D :D

CataZander
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CataZander » 20 Oct 2008, 13:33

deocamdata nu am cum sa-i fac poza ca sunt la timisoara(faculta') si trusa imi e acasa la deva :( si corpul rotativei cat si paleta au culoarea cuprului cu ceva puncte negre pe paleta! Sar putea sa aiba si hentzone una la fel in trusa dar nu stiu dac no lasat-o. :lol:

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 20 Oct 2008, 20:20

soriniusc. Nu ma plang. Ce am eu - acea Mosca e mica. Iti reamintesc titlul acestui topic: Rotative mari. Eu o rotativa de 3, la 10-12 gr. nu o consider mare. Un Panther Martin de 32 gr, in schimb da.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 20 Oct 2008, 21:00

TopGear,
nu-i nevoie sa-mi reamintesti titlul topicului, ce-am subliniat eu acolo,
m-am referit la cu totul altceva decat la rotative :lol: :lol:
La ora aia cand am postat, numai la rotative nu-mi statea capu' :D
Scuze daca n-a iesit asa cum am vrut eu, dar nu m-am putut abtine.
Numa ' bine.

ps - si ptr. mine rotativele de 10-12 gr nu sunt mari, in schimb cele de 20-25, sunt.

Scrie răspuns